Met de kerstdagen in het verschiet is het soms lastig om een mooi kerstcadeau te vinden voor onder de boom. Als je iets zoekt voor iemand die technische snufjes leuk vindt, komen deze tips goed uit. Of misschien is dit wel de perfecte inspiratie voor als je net even vastgelopen bent in de zoektocht naar een mooi cadeau. Voor het gemak beginnen we bij de goedkoopste tips en worden ze steeds duurder, zodat je kunt vluchten als het je teveel wordt. Zo is er voor ieders’ budget een gepast cadeau te vinden in dit lijstje vol met tech-kerstcadeaus.

JBL T460BT Koptelefoon – €37,99

JBL staat bekend als een van de meest kwalitatieve en toegankelijke audiobedrijven in een lage prijsklasse. Deze koptelefoon is de goedkoopste van het merk maar geeft toch een flinke geluidservaring. Doordat hij draadloos is heb je alle vrijheid om rond te lopen of sporten. Deze koptelefoon is een perfect kerstcadeau om mee te beginnen en iemand een plezier te doen met goed geluid.

kerstcadeau

Externe harde schijf – €49,99

Het zal je maar overkomen dat je laptop crasht. Al je bestanden, foto’s en waardevolle gegevens kwijt. En die back-up was je natuurlijk vergeten. Misschien is het daarom handig als je een externe harde schijf hebt waar je alles wat je belangrijk vindt op kunt opslaan. Ook als je gewoon te weinig ruimte op je computer hebt en grote bestanden ergens kwijt moet is dit een prettig hulpmiddel. Met een TeraByte (1.000GB) aan ruimte hoef je voorlopig niet meer je foto’s te ordenen of dingen te verwijderen omdat het er niet meer op past. Er is zelfs een harde schijf speciaal ontworpen voor de PS4, met maar liefst 2 TB opslagruimte.

Gaming muis of andere accessoires – €59,99-€79,99

Voor de gamers onder ons is een gaming muis een onmisbare gadget bij je pc. Een goede muis verbetert je game-ervaring en is verkrijgbaar in soorten en maten. Veel muizen zijn speciaal ontworpen om mee te gamen, dus het is aan te raden er hier eentje uit te kiezen. Als je een goede wilt zit je wel boven de 50 euro, maar voor maximaal 80 euro kun je echt een heel mooi exemplaar vinden. Andere gaming-accessoires zoals een toetsenbord, headset of controller zouden ook een goed kerstcadeau zijn in deze prijscategorie.

Fitbit Smartwatch – v.a €129,99

Een horloge die de hele dag je activiteit opmeet en je helpt bewuster te leven. Hij meet onder meer je hartslag, calorieverbruik en slaap. Perfect om je eigen lichaam beter te leren kennen en fitter te worden. Een fitbit smartwatch is zowel voor de fanatieke sporter als de nieuwsgierige data-liefhebbers een top cadeau.

PlayStation 4 met FIFA 20 – €269

Voor als je de gulle kerstman wilt spelen is dit een kerstcadeau waar je flink mee kunt uitpakken. Bij dit afgeprijsde pakket krijg je deze Playstation 4 met twee Dualshock 4 V2 controllers én de nieuwste FIFA 20 voor 269,-. Je kunt ook kiezen voor een andere bundel waarbij je andere of geen spellen krijgt. Je bent veel geld kwijt, maar je weet vrijwel zeker dat je iemand hier heel blij mee maakt.

kerstcadeau

Drone – €150 – €2000

Drones zijn er in soorten en maten, van goedkoop naar superduur. Het is hoe dan ook heel vet om een drone te hebben, waarmee je kunt vliegen naar plekken waar je zelf niet bij kunt komen. Schiet de mooiste plaatjes en maak de vetste filmpjes met deze high-tech gadget. Over het algemeen geldt de regel hoe duurder hoe geavanceerder, dus je kunt hier echt iemand flink mee verwennen. Kijk bijvoorbeeld eens naar deze drone.

kerstcadeaus