Continu zijn wij mannen op zoek naar gelegenheden waarbij we dames even thuis kunnen laten en met ons mannelijke oerinstinct aan de haal te gaan. We brengen je daarom ook regelmatig op de hoogte van toffe activiteiten die perfect voor jou en je vrienden zijn om te doen. Dus gingen wij weer op zoek naar een toffe activiteit en besloten eens uit te vogelen wat nou de beste plek om te airsoften nabij Amsterdam is.

Airsoften nabij Amsterdam

Amsterdam is een grote stad met veel mogelijkheden omtrent activiteiten, maar wij willen jou natuurlijk enkel van de beste locaties en activiteiten voorzien. En laten wij die nu wederom hebben gevonden: Paintball Jungle Amsterdam is dé plek om te airsoften! Zoals de naam al doet vermoeden kan je hier naast airsoften ook terecht voor een spetterende pot paintball. De locatie kent maar liefst 12 verschillende speelruimtes die ook elk een ander thema hebben. Zo raak je dus nooit uitgekeken op de banen waar jij en je maten elkaar overhoop zullen schieten.

Een dagje airsoften

Wellicht heeft een dagje airsoften al een tijdje op je planning gestaan om te doen, maar is het er maar nooit van gekomen. Dat was bij ons ook het geval, dus hebben we besloten de stoute schoenen aan te trekken en met wat collega’s van kantoor elkaar compleet overhoop te schieten. En we moeten zeggen, dat was wel genieten hoor!

Airsoften nabij Amsterdam

Arrangementen

Mocht het zo zijn dat de prijs je tegenhoudt? Dan hebben we goed nieuws voor je! Een dagje airsoften nabij Amsterdam bij Airsoft Club Amsterdam hoeft namelijk helemaal niet zoveel te kosten. Ze kennen namelijk drie arrangementen: het soldier pakket, sergeant pakket en het general pakket. Bij het soldier pakket kun je 3 uur lang airsoften met 250 shots voor 30 euro, bij het sergeant pakket kun je 3 uur airsoften met onbeperkt ammo voor 40 euro en bij het general pakket kun je de hele dag airsoften incl 250 shots voor 60 euro.

Airsoften nabij Amsterdam

Een prima prijs voor wat je ervoor terugkrijgt, aangezien je bij elk pakket urenlang op elkaar kunt schieten, heerlijk! Je zult verschillende opdrachten en missies krijgen en zult dus ook over diverse speelvelden spelen. Je groep moet wel uit minimaal 10 man boven de 18 jaar bestaan, maar dat moet geen probleem zijn lijkt ons! Voor meer informatie raden we ja aan de site van Airsoft Club Amsterdam te checken.

Onze ervaring

Onder begeleiding van een scheids mochten wij het veld betreden. Voorafgaand aan de schietpartij werden de regels en het gebruik van het wapen goed uitgelegd. Leger-pak aan, masker op en gaan met die banaan. Natuurlijk konden wij niet wachten om te beginnen en daarom gingen we snel van start. Al snel werd het een groot slachtveld waar wij elkaar eens even goed konden aanpakken. De adrenaline giert door je lijf en ineens komt de echte militair in je naar boven. Het was heel gaaf en zeker voor herhaling vatbaar.

airsoft airsoft

Win actie

We hebben nog wat moois voor jullie in petto. Naast het feit dat jij nu een hele toffe locatie kent om te gaan airsoften, hebben wij ook het genoegen om een dagje airsoften weg te geven! Dit bevat een Airsoft arrangement met maximaal 10 personen (18+) ter waarde van €30,- p.p. incl. uitrusting, begeleiding en 250 shots p.p.

Het enige wat jij hiervoor hoeft te doen is de Facebook-post van dit bericht te liken en je beste maten te taggen waarmee jij een dikke airsoft battle mee wilt houden. De winnaar wordt volgende week bekend gemaakt via Facebook. Succes!