Entertainment

Presentatrice Airen Mylene ontboezemt: ‘Draag het liefst geen bh’s’

airen mylene

Airen Mylene heeft de lachers op haar hand na een ontboezeming in een live radio-uitzending van Radio 539. De presentatrice vertelt dat zij het liefst geen bh's draagt. En dat zorgde voor een nogal ongemakkelijk moment bij de fysiotherapeut.

Wie is Airen Mylene?

Voordat we in het opmerkelijke verhaal duiken, eerst kort wat over Airen Mylene zelf. Want wie is zij eigenlijk? Airen Mylene Tjon-A-Tsien, kortweg Airen Mylene, kwam op 22 augustus 1985 ter wereld in Utrecht. De Nederlandse presentatrice van Surinaamse afkomst bleek in de wieg gelegd voor de mediawereld. Al op haar zeventiende werd de inmiddels 37-jarige Utrechtse geselecteerd voor het promotieteam van Veronica. Na een opleiding Bestuurs- en Organisatiewetenschap, keerde ze terug bij diezelfde oude bekende. Ditmaal bij V-Academy, een afdeling van Veronica voor het opleiden van mediamakers. Niet veel later presenteerde ze het NTR-programma ScienceFlash. Daarna volgdeThe Voice of Holland en sindsdien raakte haar presentatiecarrière in een stroomversnelling. Van Shownieuws tot De 25 en van Hart van Nederland tot Hart in Aktie — de geboren Utrechtste drukte haar stempel op vele Talpa-programma’s. Vandaag de dag is ze ook werkzaam voor Radio 538, de radiozender waar ook Wietze de Jager voor werkt.

Ook op privégebied gaat het Airen voor de wind. De presentatrice heeft een relatie met oud-hockeyer Taeke Taekama. Het tweetal heeft twee zoons.

View post on Instagram
 

‘Draag het liefst geen bh’s’

Airen Mylene heeft de lachers op haar hand nadat ze een nogal opmerkelijke onthulling deed in een recente radio-uitzending van Radio 538. Ze ontboezemt namelijk dat ze het liefst geen bh’s draagt, wat resulteerde in een ongemakkelijk moment bij de fysiotherapeut.

“Oké, omdat ik siliconen heb”, begint Airen haar verhaal. “Ze hangen niet los in de kooi. Ze hebben geen ondersteuning nodig. En dan vind ik het lekkerst om geen bh te dragen, want dat vind ik gewoon zo knellend.”

Hoewel dat haar voorkeur heeft, kan zoiets ook voor gênante momenten zorgen. “Ik moest ook naar de fysio vandaag”, vervolgt de presentatrice. “En ik had geen bh aan. Helemaal niet oké. Het was vreselijk, heel gênant. Het was een kwestie van hopen dat ik veel op mijn buik moest liggen. Ik moest me wel op een gegeven wel omdraaien. Toen heb ik mijn ogen dicht gedaan en toen was ik buiten mezelf. La, la la la.”

Bekijk het fragment van Airen Mylene hieronder:

View post on Instagram