Zangeres Adele is enorm afgevallen. Zonder een echte aankondiging, was ze ineens een compleet ander persoon op haar Instagram. De zangeres had er genoeg van en ging hard werken om haar kilo’s kwijt te raken. Naar onze mening ziet ze er prachtig uit.

Zangeres Adele

Adele Laurie Blue Adkins MBE, ook wel bekend als Adele, is een wereldberoemde zangeres. In 2008 brak ze door met haar album ’19’. Haar single ‘Make You Feel My Love’ stond wekenlang op 1. In 2010 en 2011 had ze ook nog een aantal grote hits zoals set Fire to the Rain en Rolling in the Deep. Haar laatste album ’25’ kwam uit in 2015. Inmiddels is ze al de 30 gepasseerd en wachten we al lang op nieuwe muziek van de Britse zangeres. Op Instagram laat ze zien dat ze druk is met iets heel anders. Adele is namelijk enorm afgevallen.

View this post on Instagram

NY / Rehearsals / Nov 16

A post shared by Adele (@adele) on

Afvallen is bij Adele op haar lijf geschreven

We kennen Adele als een heel krachtige vrouw met een luide, powervolle stem. Dat beeld heeft ze compleet veranderd door haar recente posts op Instagram. Op haar laatste foto’s laat ze namelijk zien dat ze enorm is afgevallen. Ze ziet er natuurlijk nog steeds prachtig uit maar het is zeker nog even wennen. Uiteraard hopen we ook dat haar prachtige stem nog steeds even mooi is. Adele spreekt ons zeker aan en haar foto’s zijn zeker het bekijken waard.

Adele in opspraak

De zangeres Kwam laatst in opspraak na het plaatsen van deze foto waarin ze te zien is in Jamaicaanse kleding. Volgens sommigen was het ‘disrespectvol’ Adele zelf trok zich er niet veel van aan en zei dat ze alleen maar respect heeft voor de Jamaicaanse cultuur. Op de foto’s ziet ze er prachtig uit. Hopelijk richt ze zich nu weer op het maken van muziek, wij kunnen niet meer wachten op een nieuw album van de knappe zangeres.

View this post on Instagram

5 ciders in 👌🏻

A post shared by Adele (@adele) on