Call of Duty: Warzone is goed en wel zo’n kleine twee maanden uitgegeven en eerlijk gezegd was dat niks te vroeg. Dat het spel verslavend werkt is wellicht een understatement, gezien de vele korte nachten die menig gamer sindsdien ervaart. Na de recente updates is er meer nieuws op komst. Slimme gamers hebben namelijk ontdekt dat er maar liefst 8 interessante aankomende spelmodi zijn verborgen in de code.

Verborgen modi in Call of Duty: Warzone

Die verborgen modi van Call of Duty blijven natuurlijk nooit lang geheim en dus was het een kwestie van wachten. Dat duurde niet zo heel lang: Reddit-lid DougDagnabbit  maakte via Twitter bekend om welke spelmodi in Call of Duty: Warzone het zou gaan.

De modi die in de code verborgen zijn werden dus bekend en mogelijk gaan we daar binnenkort meer van horen. In dat geval gaat het in ieder geval om Duo’s, BYO Loadout en een Classic BR zonder Cash, contracten en Gulags of Respawns. We lichten ze hier onder wat verder voor je uit.

1. Classic BR-mudus

Terug naar de basis, de Classic BR-modus verwijdert al het geld, contracten en uitrustingen waar je aan gewend was. En als je moet wachten op een respawn en de goelag laat vallen, heb je maar één kans om te winnen.

2. ‘Mo Gulag, Mo-problems’

Tot nu toe heb je maar één kans gehad op de Gulag, maar de nieuwe modus ‘Mo Gulag, Mo-problems’ lijkt daar verandering in te brengen. Tot de laatste drie cirkels kun je zo vaak sterven als je wilt en kun je respawnen na een succesvolle één-op-één in de goelag.

call of duty: warzone

3. PewPew

Zoals bij elke goede lootbox is meer vuurkracht altijd beter. De spelmodus PewPew brengt een grotere dynamiek en zwaarde vuurwapens naar Call of Duty: Warzone.

4. Run Like Hell

In deze gamemodus kun je de gascirkel niet langer ontlopen als hij dichterbij komt. Je bent dus op voorhand gewaarschuwd. Het gebruik van de voertuigen is essentieel.

5. Bottom Line

De onderste spelmodus schakelt de goelag uit en brengt je terug in het spel. De voorwaarde is wel dat je saldo toereikend is. Je hebt 4.500 dollar per overledene nodig. Zo werkt het nu al in solo, of dit naar trios of quads komt? We will see.

6. Realism

Dit is vergelijkbaar met de ‘Hardcore’-modus in de reguliere multiplayer modus. Realism creëert een minimale HUD om een ​​meeslepende game-ervaring te creëren. De spanningen lopen hoog op. Het is niet bekend of er een aparte ‘health’ optie zal zijn in de Realism-modus in Call of Duty: Warzone

call of duty: warzone

7. Infinite Gulag

Vanaf dit punt werden de laatste spelmodi ontdekt zonder enige beschrijving ervan in de code. Het is een gok, maar we vermoeden dat je hiermee een oneindig toegang hebt tot de Goelag. Deze modus verschilt echter wel van de ‘Mo Gulag, Mo-problems’ modus, maar helemaal zeker weten doen we het niet.

8. Stimulus

De Stimulus-modus kan van alles zijn. Dat klinkt als een gemakzuchtige conclusie, maar het kan werkelijk van alles zijn. Zo kan het een spelmodus zijn met veel meer geld, vergelijkbaar met plunderen, maar we weten het niet zeker. Zodra we meer weten over deze modus gaan we het je zeker vertellen.