Wie zegt dat LEGO alleen voor kinderen is? Zeker niet! Grote, mooie en ingewikkelde LEGO-bouwsets zijn ook voor de echte man. Wij hebben de dikste LEGO Technic bouwwerken verzameld en hieronder op een rijtje gezet. Lamborghini’s, raceauto’s en dikke trucs, niks is te gek.

LEGO technic is het speelgoed voor echte mannen

LEGO-bouwsets kunnen soms best ingewikkeld en realistisch zijn. Bol.com verkoopt veel verschillende LEGO Technic pakketten. De een nog gekker dan de ander. Wij hebben de grootste, dikste en meest realistische bouwsets op een rijtje gezet. Deze LEGO is niet voor de kleintjes, maar voor de échte man.

1. LEGO Technic Ducati Panigale V4 R

LEGO heeft in samenwerking met Ducati de Ducati Panigale V4 R-bouwset uitgebracht. In deze bouwset maak je een levensechte Ducati na in het klein. De motor is 32 centimeter lang, 16 centimeter hoog en 8 centimeter breed. Het bouwpakket bestaat uit 646 onderdelen dus het duurt niet al te lang voordat je ‘m in elkaar hebt gezet. De LEGO Technic Ducati Panigale V4 R is te koop voor €44,99,-.

LEGO Technic voor de man

2. LEGO Technic Dom’s Dodge Charger

Bruter dan dit wordt het niet. Dé must-have voor de Fast & Furious fans. Met de Dom’s Dodge Charger speel je zo verschillende scènes uit de films na. Deze unieke bouwset heeft bewegende zuigers, een blower, een hoge vering en een stuurinrichting. De zwarte klassieker is maar liefst 39 centimeter lang. De Dom’s Dodge Charger is verkrijgbaar voor €99,95.

LEGO Technic

3. LEGO Technic Lamborghini Sián FKP 37

Zeker één van de dikste auto’s die LEGO ooit heeft uitgebracht. De LEGO Technic Lamborghini Sián zit boordevol authentieke onderdelen en details. Met maar liefst 3696 blokjes ben je wel eventjes bezig met het bouwen van dit snelheidsmonster. De supercar is verkrijgbaar in het limegroen, is 60 centimeter lang en 25 centimeter breed. De echte LEGO-liefhebber moet deze bouwset toch echt wel in huis hebben. Heb je ‘m nog niet? Dan kun je de LEGO Technic Lamborghini aanschaffen voor €257,79,

LEGO Technic

4. LEGO Technic Land Rover Defender

Ook de rustieke Land Rover is als LEGO-variant verkrijgbaar. Je koopt ‘m met dakkoffer en al. Ook bij deze bouwset kun je weer van alles bewegen en veranderen. Met meer dan 2500 onderdelen is dit ook weer een echt beest. Voor €124,99,– heb jij de LEGO Technic Land Rover Defender in huis.

LEGO Technic

5. LEGO Technic Top Gear Rallyauto

Samen met Top Gear heeft LEGO deze rallyauto ontwikkelt. Het unieke aan deze bouwset is dat je ‘m met je telefoon kunt bedienen. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is de LEGO-control app downloaden en deze connecten met de auto. Zo kun je vooruit- en achteruit rijden, remmen en sturen. Uren plezier met deze unieke auto. Een klein maar fijn model waar je lekker mee kan crossen, wie wil dat nou niet? Voor €95,95,- staat-ie morgen bij jou op de keuke

LEGO Technic

6. LEGO Technic GP Racer

De auto voor de Formule 1 liefhebbers kan natuurlijk niet missen in dit rijtje. Met zijn 61 centimeter is dit de grootste wagen van allemaal. Het unieke aan deze racewagen is dat je ‘m kunt ombouwen tot monster truck. Zo heb je 2 voor de prijs van 1. De LEGO Technic GP Racer is te koop voor €319,99,-

LEgo Technic