Een Audi straalt klasse uit, maakt niet uit welke het is, iedereen herkent het en het heeft een bepaald imago. Wie wil er nou niet in een Audi gezien worden? Op Marktplaats heb je er in ieder geval genoeg te koop staan, maar het is best lastig op een goede uit te kiezen. Wij helpen je vast een handje op weg, want er is genoeg moois in de aanbieding.

Audi op Marktplaats

Ze zijn er (net als alle andere Duitse productieauto’s) in overvloed. Een Audi op Marktplaats kan heel makkelijk gevonden worden, maar je moet maar net weten waar je naar op zoek bent, wat de valkuilen zijn en of je de juiste auto voor jou voor je hebt. Om je een beetje een idee te geven welke Audi op Marktplaats het bekijken waard is, zetten wij er alvast 5 varianten voor je op een rijtje.

Audi S8 Exclusieve Black Line

We beginnen direct met de duurste in dit rijtje, een prachtige Audi op Marktplaats die je bijna 44.000 euro kost. Deze prachtige S8 heeft 519 pk en gaat van 0 naar 100 km/uur in 4.2 seconden. Hij heeft een topsnelheid van 250 kilometer per uur, dus mocht je hem een naar zijn thuisland willen rijden, dan kan je flink los op de Autobahn. De auto heeft ruimte voor vier personen, dus een groot gezin past er niet in, maar de auto is onwijs luxe. Van massagestoelen tot dodehoekdetectie, deze S8 heeft het allemaal, maar dat mag natuurlijk ook wel voor een occasion van 44.000 euro.

Audi op Marktplaats

Audi A6 Multitronic 2.4-liter V6

Een Audi op Marktplaats hoeft niet direct super duur te zijn, voor 5000 euro kan je namelijk al rondrijden in deze A6. Het is misschien geen racemonster zoals de RS e-tron GT, maar het is toch een Audi. Hij is voorzien van 177 pk en kan op zijn hardst 226 rijden, niet verkeerd voor een auto uit 2005 dus. Ook is hij uitgerust met dingen zoals Adaptive cruisecontrol en een mooi navigatiesysteem, helemaal niet mis voor 5000 euro dus.

Audi op Marktplaats

Audi A1 1.6 TDI 2012

Gelukkig is niet elke Audi op Marktplaats groot en heb je er genoeg compacte autootjes tussen zitten. Deze A1 is er zo een, hij is voorzien van een kleine 1.6-liter diesel motor die de auto voorziet van 105 pk. Hij ziet er van de buitenkant heel er sportief uit, maar is helaas niet zo super snel, ondanks dat is het toch een pittige auto, want hij is heel er licht. Wederom is er aan luxe geen gebrek, want voor een handgeschakelde auto uit 2012 is bijvoorbeeld een start-stop-systeem geen standaard.

Audi op Marktplaats

Audi RS Q3 Quattro

Als je diepe zakken hebt en een snelle auto wil die er toch nog een beetje ‘dik’ uit ziet is deze Audi RS Q3 misschien de perfecte keus voor jou. Hij heeft namelijk 340 pk en een topsnelheid van 250! Van 0 naar 100 km/uur gaat hij in 4.8 seconden, dat houden er niet veel bij. Natuurlijk is deze auto volgeladen met opties, zoals 4×4 aandrijving, spraakbediening, parkeersensoren en de hele rataplan. Voor 39.995 euro is dit beest van jou, en hij zal nog lang mee gaan, want hij heeft pas net één ton op de teller.

Audi op Marktplaats

Audi TT 2008

Het is een razend snel, klein en sportief autootje. De Audi TT is voorzien van 200 pk en kan met gemak de 240 kilometer per uur halen. De sprint naar 100 kost hem 6.6 seconden. Het is misschien niet de meest luxe Audi op Marktplaats, maar het is toch wel een hele mooie. Hij heeft tot nu toe 173.000 kilometer gelopen dus gaat zeker nog een aantal jaren mee. In deze auto weet je in ieder geval zeker dat je gezien zult worden. Voor het ‘kleine’ bedrag van 9.129 euro is deze Audi TT van jou.

Audi op Marktplaats