Dé dag voor koopjesjagers is aangebroken! De dag waarop de kortingen je om de oren vliegen. Het is verstandig om ook van die kortingen gebruik te maken. Maar hoe doe je dat het best? Dat gaan wij je vertellen. Hier vind je 5 tips om zoveel mogelijk uit jouw Black Friday te halen.

Black Friday tips

Vijftien, twintig of zelfs vijftig procent korting. Niet is te gek op Black Friday, dé dag waarop bijna alles is afgeprijsd. Om die Black Friday kortingen het best te gebruiken, moet je weten waar je moet zoeken. Geen stress, wij helpen je, want we houden allemaal wel van korting, dus gebruik het in je voordeel.

Black Friday tips

1. Weet wat je wil

Het is handig dat je van tevoren al een beetje weet wat je misschien wilt gaan kopen op Black Friday. Dat scheelt je een hoop zoeken. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is kijken op welke site het artikel het goedkoopst wordt aangeboden. Dit scheelt je een hoop tijd om te zoeken naar je product, dus maak van tevoren een lijstje.

2. Wees er (te) vroeg bij

Natuurlijk is Black Friday dé dag voor koopjesjagers, dus aan het einde van de dag kan zomaar eens alles uitverkocht zijn. Dus, wil jij het onderste uit de kan halen? Wees dan slim en kijk zo vroeg mogelijk naar de beste deals.

3. Laat je niet foppen

Vaak staan er bij de Black Friday deals dingen zoals: “Nog drie op voorraad” of “Er kijken op dit moment zestien anderen naar dit product”. Dit is vaak niet helemaal waar, maar het zijn juist trucjes om jou zo snel mogelijk het artikel te laten kopen. Laat je niet in de maling nemen. Vergelijk rustig of het product nergens anders nog goedkoper is. Ze zullen er namelijk echt wel voor zorgen dat er genoeg voorraad is bij hun aanbiedingen.

Black Friday tips

4. Lees reviews en beoordelingen

Is het artikel wat je wil kopen wel echt van goede kwaliteit? Laat je niet inpalmen en weet wat je koopt. Dit kun je vaak het beste doen door de reviews en beoordelingen van het product door te nemen. Zo weet je (bijna) altijd dat het een betrouwbare deal is op Black Friday.

5. Koop niet teveel

De Black Friday deals zijn leuk, maar let op dat je er niet in verdrinkt. Zoals we al zeiden is het handig om van tevoren een lijstje op te stellen. Hiermee voorkom je dat je te veel producten gaat kopen en dus alsnog veel geld uitgeeft. Houd het bij dat lijstje en ga niet andere impuls aankopen doen.

Black Friday shoppen