Eindelijk is het weer ‘Black Friday’ (wat tegenwoordig al op donderdag of eerder begint). Op deze dag kun je je slag slaan om de beste deals te scoren. Wij helpen je alvast een handje op weg door de aller beste deals van Bol.com op een rijtje te zetten.

F1 2021

Een geweldige game voor fans van de Formule 1! In deze game voor de PS4, PS5 en de Xbox  beloof je een ‘echte seizoensstart’. Leid je team naar de top  en laat je meeslepen in dit racespektakel. Je pakt met Black Friday maar liefst 39 procent korting. In plaats van 69,99 euro betaal je nu maar 42,99 euro. Je kunt de game meteen hier kopen!

F1 2021 - PS4

Philips OneBlade

Deze handige trimmer, scheerapparaat en styler in één zorgt ervoor dat je naast je gezicht ook je lichaamsharen en gevoelige gebieden kan trimmen, scheren en stylen. Het apparaat heeft vier opzetstukken. De Philips OneBlade is dan ook voor alle haartypes geschikt. Je bespaart maar liefst 49 procent korting. Daarmee kost ‘ie niet 64,99 euro, maar 32,99 euro. Pak deze kans op Black Friday! Je kunt ‘m hier bestellen.

Philips OneBlade Face + Body QP2630/30 - Trimmer, scheerapparaat en styler

Dumbbells

Het is bijzonder handig om je eigen dumbbellset te hebben als je vanuit huis wilt trainen. Je kunt hiermee vrijwel iedere spier in je lichaam versterken. De set bestaat uit een dumbbellstang met twaalf verschillende halter-schijven. Je kunt dus zelf het gewicht van de halter bepalen. Op deze dumbbellset zit 22 procent korting. Deze zware jongens gaan van 26,49 euro naar 20,66 euro. Bestel deze set hier!

Tunturi Dumbbellset - Halterset - 2st totaal 28 kg - Zwart Vinyl

Far Cry 6

In de game Far Cry 6 – Yara Edition, die beschikbaar is voor de PS4, 5 en de Xbox, word je welkom geheten in een tropisch paradijs genaamd Yara dat vastzit in het verleden. De dictator van Yara, Anton Castillo, wil zijn natie koste wat het kost terugbrengen naar zijn oude glorie. Zijn zoon Diego volgt in zijn bloederige voetstappen. Hun onderdrukking ontketend een revolutie en jij moet als guerrillastrijder de natie bevrijden. Ook op deze game zit 39 procent korting. De prijs gaat van 69,99 euro naar 42,99 euro. Shop hem hier.

Far Cry 6 - Yara Edition - PS4

Fitbit

Hoe handig is het hebben van een Fitbit? Deze Fitbit beschikt over een groot aantal functies. Zo kan dit sportieve ‘horloge’ meten welke sporten je doet om je activiteit zo nauwkeurig mogelijk te meten. Ook kun je vanuit je pols heel makkelijk betalen met de Fitbit betaalfunctie. Daarnaast houdt deze gadget je slaap bij, krijg je al je berichten erop binnen en kun jij je Spotify ermee aansturen. Met Black Friday bespaar je maar liefst 40 procent korting. De prijs gaat namelijk deze Black Friday van 149 euro naar 88,85 euro. De Fitbit is hier te bestellen!