Wie er ooit nog aan denkt Shanghai met deze compacte Drone te bezoeken hoeft dat niet meer te doen. Deze 25.9 miljard pixel (of 195 gigapixel) 360 graden panorama van Shanghai is de meest gedetailleerde foto van de stad ooit. Het is zeker het kijken waard voor iedereen die de metropoll in zijn volle glorie wilt zien, of voor wie onbewuste Aziaten wilt bespioneren.

360 graden panorama van Shanghai

De foto kan van adembenemende wide-angel beelden worden ingezoomd tot bespionerende up-close foto’s van mensen.

360 graden panorama van Shanghai gewoonvoorhem 3 360 graden panorama van Shanghai gewoonvoorhem 2

De foto komt uit 2015, maar blijft nog altijd een hoogstandje van detail in foto’s. Het is niet een gebruikelijke panorama, maar dat neemt niet weg van het kijkplezier. Van de de auto’s waarvan je het nummerbord kan lezen, tot de onbewust vastgelegde mensen, tot alle mooie plaatjes verstopt in dit gigantische monster. Deze panorama is de heilige graal voor iedereen die geilt op hoge resolutie.

360 graden panorama van Shanghai gewoonvoorhem 4 360 graden panorama van Shanghai gewoonvoorhem 5 360 graden panorama van Shanghai gewoonvoorhem 6

De foto is gemaakt vanaf de Oriental Pearl Tower. Dit is ook de reden dat dit gebouw mist in de foto. De volledige foto kan je hier vinden.