Dat het ‘gekke tijden’zijn en het een ‘bizarre periode’ is zijn hoeven we je inmiddels niet meer te vertellen, je hoort niet anders. Terwijl de zomer vrolijk zijn intrede lijkt te doen, staat het leven van ons allemaal¬†on hold. Geen restaurants, geen feestjes en geen avondjes naar de bioscoop. Voor dat laatste is gelukkig een goed (en leuk) alternatief. Hier drie keer een mini-beamer waarmee jij de perfecte thuisbioscoop bouwt.

Thuisbioscoop met mini-beamers

Wat doe je als je voorlopig nog niet naar de bioscoop kan (of in iedere geval niet zoals we zouden willen)? Juist, dan bouw je je eigen thuisbioscoop. Iets wat helemaal niet ingewikkeld hoeft te zijn.

Het leuke aan je eigen thuisbioscoop bouwen is dat je zelf in de hand hebt waar en hoe het vormgegeven gaat worden. Is het een warme zomeravond en gloeien de kolen nog na van een goede barbecue, knal dan zodra de zon onder is een groot wit laken in de achtertuin en verleng de avond in je eigen thuisbioscoop.

mini-beamer

Is het wat frisser, of hecht je waarde aan de naar jouw postuur gevormde kuil in de bank, dan projecteer jij je favoriete films gewoon binnen. Met de onderstaande drie mini-beamers kun jij in elke prijsklasse uit de voeten

Epson EB-S05 – 3LCD SVGA Mini-Beamer

Deze mini-beamer leent zich uitstekend om thuis je favoriete series en films te kijken. De Epson heeft een horizontale- en verticale keystone correctie en automatische trapeze-correctie. Voor de leken onder ons: dankzij dit kun je de mini-beamer gemakkelijk verplaatsen in een ruimte, hij kan zich namelijk automatisch aanpassen voor optimale weergave. Zo heb je ook vanuit een schuine hoek perfect recht beeld. En ander (flink) pluspunt is dat je dankzij 3200 lumen dusdanig goed beeld krijgt dat je ook in daglicht prima je afleveringen kunt bingen. De Epson is hier te krijgen voor 289 euro.

mini-beamer

Epson EH-TW650 – Full HD 3LCD Wi-Fi Beamer

Ben jij van het ‘alles of niets’ en ‘als je het doet, doe het dan goed’? Dan is dit grotere broertje van de vorige mini-beamer misschien een nog betere keuze. Deze Epson WiFi Mini-Beamer is dan misschien een paar euro’s duurder: je krijgt er ook een hoop voor terug.

mini-beamer

Deze allround beamer beschikt over een Full-HD resolutie waardoor hij perfect is om met wat vrienden of met je meisje een goede film of dikke serie te kijken. Het apparaat beschikt net als bovenstaand model van de correctievermogens en met 3100 lumen ben je verzekerd van haarscherp beeld.  De afmetingen zijn 30 cm x 25 cm, dus je kunt hem werkelijk overal kwijt. Deze Full HD mini-beamer kost 499,00 en je koopt hem hier. Voor je het weet kijk je bijvoorbeeld deze toffe oorlogsfilm op Netflix in je eigen thuisbioscoop.

YG-300 LCD Projector / Mini-Beamer

Lijkt het hele principe van een thuisbioscoop je fantastisch maar heb je geen zin er veel geld aan uit te geven, dat is dit absoluut je beste optie. Deze mini-beamer van YG300 doet precies wat je nodig hebt voor een sporadisch avondje in je thuisbioscoop. Met 600 lumen kijk je naar prima beeld, mits je zorgt dat de ruimte waar je kijkt een beetje verduisterd is. Het apparaatje is letterlijk mini, met zijn 12,5 x 8,5 cm. Ideaal om te hebben en overal mee naar toe te nemen. Voor 49,95 haal de bioscoop gewoon naar huis.

mini-beamer