Entertainment

3 Netflix Originals die er aan komen en het waard zijn om naar uit te kijken

Netflix Original

Netflix is één grote bron aan kijkvermaak. Voor ieder wat wils. Naast de lading aan bioscoopfilms en internationale serie heeft de streamingdienst inmiddels ook een flink portfolio op het gebied van eigen producties. Daar komen binnenkort weer wat nieuwe titels bij en deze drie Netflix Originals zijn het waard om naar uit te kijken.

Netflix Originals

De Netflix-fabriek draait overuren de afgelopen tijd. Zo schiet er serie na serie uit de grond en ook op het gebied van films worden we regelmatig getrakteerd op nieuwe producties. Bijvoorbeeld deze gruwelijk goede oorlogsfilm die tussen je aanbod staat. Ook de volgende drie Netflix Originals zijn in de maak en zijn stuk voor stuk iets om naar uit te kijken.

The Witcher: Nightmare of the Wolf

Dit is de eerste van de drie Netflix Originals waar we naar uit kunnen kijken. Het betreft een animatiefilm rondom de razend populaire game en serie The Witcher. Deze nieuwe productie kan ons zomaar goed gaan helpen in de wachtstand op seizoen twee van The Witcher. In deze animatiefilm wordt het verhaal van Vesemir verteld, de leermeester van Geralt of Rivia. Je ziet hoe hij Witcher wordt. In de film maken we uitgebreid kennis met Vesemir, die in het tweede seizoen van de serie een prominente rol zal gaan spelen. De geruchten gaan dat de film tegen het einde van dit jaar gereleased zal worden.

The Division

Deze Netflix Original is gebaseerd op de populaire videogame The Division. In de film zien we hoe terroristen een genetisch gemodificeerde versie van de pokken verspreiden in New York City. Een virus dat genadloos om zich heen grijpt en een hoop mensen het leven kost. Het is de taak van de Division om de orde te bewaren, er voor de inwoners te zijn en de samenleving staande te houden terwijl er aan een geneesmiddel wordt gewerkt. De eerste linie van de Division overleefde de strijd tegen dit vreselijke virus niet, nu is het de taak aan de tweede linie. Wanneer we de film precies kunnen verwachten laat Netflix nog even in het midden.

Chronicles of Narnia

De laatste van de 3 Netflix Originals om naar uit te kijken is Chronicles of Narnia. Oké, helemaal nieuw is dit verhaal natuurlijk niet meer. Er zijn inmiddels meerdere verfilmingen van de legendarische boeken van C. S Lewis. Deze Netflix Original gaat waarschijnlijk een reeks aan producties worden die zich afspeelt in het fictieve rijk Narnia. Deze wereld vol mytische wezens, magie en pratende dieren is het toneel voor een spannend en meeslepend verhaal. Wanneer we deze Netflix-creatie precies kunnen verwachten is nog onduidelijk.