Uncategorized

5 tips om Black Friday te overleven

Vandaag is het Black Friday, dé dag om je slag te slaan en alvast kerstinkopen te doen met heel veel korting. Eerst bestond het alleen in de Verenigde Staten maar inmiddels is het een groot ding geworden in ons koude kikkerlandje. Je kan niet alleen veel besparen op elektronica (televisies, tablets en laptops), ook kan je een hele nieuwe outfit scoren tegen een zacht prijsje. Maar hoe vind je in dit reusachtige aanbod nou wat je echt nodig hebt?

 

  1. Kijk eerst op Social Media

Check voordat je alle online shops gaat afstruinen eerst hun social media pages. Meestal bieden retailers hier hun beste promoties/kortingscodes via Facebook aan. Bovendien vind je hier meningen van andere consumenten over de beschikbare producten en aanbiedingen. Goed om in de gaten te houden dus.

 

  1. Bepaal je budget en maak een lijstje

Het is heel makkelijk om jezelf te verliezen in alle aantrekkelijke afprijzingen. Bescherm jezelf en stel van te voren een budget vast (en hou je eraanJ). Bedenk van te voren wat je echt nodig hebt en hou een lijstje bij. Vergeet niet dat december sowieso al een dure maand is, dus je geef niet meteen al je geld uit. Een handige manier op een lijstje samen te stellen is via de website Lijstje.nl. Hier kan je heel gemakkelijk een lijstje maken en vervolgens delen met je vrienden of familie.

 

  1. Check de kortingscodes van jouw favoriete online shop

Door al die aanbiedingen vergeet je misschien bijna dat er ook nog kortingscodes beschikbaar zijn die de prijzen nog verder doen zakken. Kijk op Kortingscode.nl voor alle speciale Black Friday kortingscodes, zo weet je zeker dat je maximaal bespaart op je aankoop.

 

  1. Vergelijk prijzen

Online shoppen heeft tegenwoordig veel voordelen boven in de winkelstraat shoppen. Je vermijdt hierdoor niet alleen ellelange rijen bij de kassa, je kunt ook in een keer checken of je wel echt de laagste prijs voor een bepaald product betaalt. Op websites als Vergelijk.nl kun je een product opzoeken en zie je meteen bij welke webshop dit product verkrijgbaar is, wat de verzendkosten zijn en kun je zelfs beoordelingen over de shop lezen. Handig toch?

 

  1. Gebruik eens een gift finder

Heb je écht even geen inspiratie voor een Sinterklaascadeautje voor je neefje, teamgenootje of collega? Gebruik dan een gift finder om ideeën op te doen. Op Amazon vind je een hele handige, waarbij je kan selecteren op volwassene of kind en op categorie. Zo kom je altijd wel tot de mannelijke items!