Health

Dankzij deze training van 20 min krijg jij borstspieren van staal

borst workout

Als je een perfecte borstkas wil, maar je hebt maar twintig minuten voor je borsttraining, wat moet je dan doen? Deze workout voor je borst duurt slechts 20 min en bezorgen je borstspieren van staal.

Pomp je borst op met deze 20 min workout

Om te beginnen moet je bij een 20 min workout voor je borst realiseren dat het opbouwen van kracht niet het nummer 1 resultaat van deze training is. Je hebt gewoon te veel tijd nodig om op de juiste manier de optimale krachttraining te krijgen. In de eerste plaats moet je je vaak eerst goed opwarmen om je voor te bereiden op het echte werk. Daarnaast moet je langere rustperiodes nemen tussen de sets om te kunnen herstellen. Dat gezegd hebbende, zorgt deze workout van 20 min voor je borst voor het optimale resultaat.

1. Cable crossovers (10-12 herhalingen) en static dumbbell bench press (5 herhalingen)

Deze twee oefeningen vormen een intense superset in deze 20 min workout voor je borst. Door jezelf eerst uit te putten met cable crossovers ben je in staat om de borstspieren zoveel mogelijk te vermoeien op weg naar de tweede helft van deze combinatie. Begin eerst met tien à twaalf herhalingen op de cable crossovers. Hierna doe je de static bench press met vijf herhalingen per arm. Wees niet bang om de gewichten te laten vallen als dat nodig is om de spanning hoog te houden, zelfs als het aantal herhalingen daardoor een beetje verandert. Houd zestig seconden rust na één superset en doe in totaal drie keer deze combinatie.

2. Bodyweight dips en band assisted dips

Wederom een killing superset in de 20 min workout voor je borst. Begin met bodyweight dips. Als je niet meer kunt bevestig je een weerstandsband die je assisteert met de omhooggaande beweging. Ben je klaar? Houd zestig seconden rust en doe deze superset nog twee keer.  

3. Dumbell incline bench press (10 herhalingen)

Dit is een geweldige klassieke oefening in deze 20 min workout voor je borst om ervoor te zorgen dat je ook de bovenste borstspieren traint. Maak tien herhalingen in drie sets.

4. High to low banded crossovers

Als laatste oefeing in de deze workout voor je borst in 20 min doe je de high to low band crossovers. Hiervan doe je drie sets van dertig seconden per arm. Rust niet tussen de sets. Je rust voor je rechterarm wanneer je linkerarm werkt en andersom.

Ben je benieuwd naar de video van deze workout voor je borst in 20 min? Bekijk deze dan hieronder:

Watch on YouTube

Toch tijd voor een langere workout? Met deze 10 oefeningen pak je je manboobs écht goed aan.