Deze bijzondere verschijning is eigendom van Kyle Scaife. De auto is dan weliswaar een uit de hand gelopen project, met een in elkaar geflanst uiterlijk, wij kijken er toch graag naar. Sommigen die hard Mustang fans zullen claimen dat dit heiligschennis is. Eén ding kunnen we wel stellen: deze Crazy 67 Mustang Coupé is een bijzondere verschijning!

Maar wat heeft Kyle nu eigenlijk gedaan?

Eigenlijk heeft hij een ’67 Ford Mustang body op een oud Corvette C5 onderstel gezet, en dat alles voor slechts $6,000. Vervolgens is de Mustang gecustomized, tot iets heel bijzonders. Vooralsnog blijft de body zo als hij er nu uitziet, met ongelijke panelen en slechts een deel van de auto geverfd. Het mooie aan dit alles is dat de maker van dit custom project, zelf ook in het beestje rondrijdt. Meer weten? Check Kyle z’n Instagram!

1967-Ford-Mustang-Hot-Rod-by-Kyle-Scaife gewoonvoorhem 1967-Ford-Mustang-Hot-Rod-by-Kyle-Scaife gewoonvoorhem 1 1967-Ford-Mustang-Hot-Rod-by-Kyle-Scaife gewoonvoorhem 3 1967-Ford-Mustang-Hot-Rod-by-Kyle-Scaife gewoonvoorhem 7 1967-Ford-Mustang-Hot-Rod-by-Kyle-Scaife gewoonvoorhem 8 1967-Ford-Mustang-Hot-Rod-by-Kyle-Scaife gewoonvoorhem 9 1967-Ford-Mustang-Hot-Rod-by-Kyle-Scaife gewoonvoorhem 52