Helaas, de zomer is alweer bijna voorbij, en we hebben niet mogen klagen. Temperaturen tot soms wel de 35 graden. Ook in september kunnen we nog eventjes genieten van wat nazomerweer. Hierna kunnen we ons echter wel klaar maken voor de herfst, vaak de meest regenachtige periode van het jaar, de dagen worden korter en het wordt weer een stuk kouder. daar horen dan ook nieuwe schoenen bij. Nikes zijn vaak de ideale keuze voor de herfst. Ze zijn niet te duur, makkelijk te dragen en goed schoon te maken na een dikke regenbui.

Nikes in de herfst

De herfst is vaak erg wisselvallig, de ene dag kan het gaan regenen terwijl het de dag erna weer een stuk warmer kan zijn. Daar hoort dus ook een schoen bij die bij alle weersomstandigheden past. Nikes kun je vaak goed dragen tijdens de regen, maar staan ook goed wanneer de zon zich weer eens laat zien. Bovendien zijn ze niet duur. Makkelijk en licht aan de voet. En goed schoon te maken na een echte herfst boswandeling.

Nikes in de herfst

Verschillende Nikes

Nike staat bekend om een merk dat erg vaak nieuwe producten op de markt brengt. Zo is dat ook met de schoenen. Denk bijvoorbeeld aan de Air Force 1, een hoge stevige schoen die bijna in alle kleuren te verkrijgen is. Je hebt ook de klassieke Air-Max. Nu zullen we je die nu niet meer aanraden, we zouden bijvoorbeeld eerder gaan voor de nieuwe variant: de Air Max 720, een hele lichte schoen die ook echt heel fijn loopt.

Je zou deze schoen ook zo voor het sporten kunnen gebruiken. In de herfst is het niet handig om witte schoenen te dragen. Wij hebben voor jullie alvast een kleine selectie gemaakt van Nikes die ideaal zijn om te dragen in de herfst. De een is wat aan de simpele kant, terwijl de ander juist iets kleurrijker is. Ook hebben we gedacht aan de verschillende prijsklassen. Zit jouw perfecte paar Nikes voor in de herfst ertussen?