De zomer is voorbij, de tijd van t-shirts en korte broeken komt ten einde. Het warme weer wordt langzamerhand ingeruild voor het grauwe, koudere weer van de herfst en de winter. Je kledingkast moet dus ook een update krijgen. De zomerse spullen moeten plaats maken voor de lange broeken en dikke truien. Wil jij er goed uitzien in het najaar? Lees dan vooral verder want wij geven je een paar tips en hebben wat casual truien uitgekozen voor dit najaar.

Casual truien

Het is natuurlijk belangrijk om er ook in de winter stijlvol uit te zien. Truien zijn een belangrijk onderdeel van je winterse outfit. We hebben jullie al verteld welke hoodies ideaal zijn om te dragen dit najaar. Nu gaan we jullie vertellen hoe je goed voor de dag kunt komen in je casual trui. Casual truien worden vaak gebruikt voor op het kantoor of tijdens een belangrijk gesprek of meeting. Het zijn vaak effen, rustige truien gemaakt van wol of katoen. Ze zijn makkelijk te combineren met een spijkerbroek of een andere nette broeken.

casual truien

De perfecte trui

Wij hebben voor jullie een selectie gemaakt van ideale casual truien voor dit najaar. Casual truien zijn perfect voor het combineren van stijlen, vaak zijn ze niet te duur en makkelijk voor wanneer je haast hebt in de ochtend, pakken, aantrekken en je bent klaar om te gaan. Ideaal dus! Hieronder staan een aantal truien klaar voor jullie. We hebben gedacht aan de verschillende kleuren en prijsklassen. Klik er eens op een en je zult zien dat bijna elke kleur beschikbaar is. Je zou dus ook een trui in meerdere kleuren kunnen kopen, zodat je altijd genoeg keus hebt wanneer je goed voor de dag moet komen. Wanneer je genoeg casual truien in je kledingkast hebt hangen weet je zeker dat je helemaal klaar bent voor het najaar.