Gear

Man bouwt grijze 007-mancave in zijn eigen kelder met alles erop en eraan

007 mancave

Je moet er van houden, maar als je dat doet, dan heb je ook wat. Een mancave in eigen huis is de droom van veel mannen. Deze man wist er eentje totaal naar eigen smaak te bouwen. Het mooie van een kelder tot je beschikking hebben, is dat je er alles mee kan doen wat je wilt. En dat is gebeurd. Compleet in ‘de stijl van James Bond’, is deze grijze bunker er één volledig naar eigen smaak.

007-mancave in je kelder

Als je de maker van deze mancave volledig zijn gang laat gaan, dan wordt hij grijs. Het kan stijlvol zijn, maar al deze grijze en zwarte tinten halen zo’n beetje alle kleur weg. Maar nogmaals, dat is niet erg als je ervan houdt. In ieder geval staat er lekker centraal een comfortabele bank voor een grote tv, zodat van de beste films optimaal genoten kan worden.

Houd je niet van films? Dan is er ook nog ander vermaak. Met de ouderwetse Pac-Man speelkast kun jij je tot in de late uurtjes vermaken. En zelfs fysieke spellen zijn aanwezig, want je kunt zoals op de kermis ook een basketballetje gooien.

Scherpe details in de mancave

De maker van deze mancave heeft wel nog een klein grapje in zijn creatie verstopt. Er hangt een bord met een quote op, die niet helemaal past bij de sfeer van deze ruimte. Toch leuk voor de afwisseling, maar dit heeft vast niet iedereen in zijn mannengrot hangen.

Wat onmisbaar is in de échte bunker is een bar, waar je met vrienden de beste whisky kunt drinken en urenlang op de bank of aan de bar kan doorzakken. Je kunt er genoeg mensen kwijt en een grote groep ontvangen of zelfs een feestje geven, als dat weer mag natuurlijk. Je krijgt praktisch het gevoel alsof je in de kroeg zit, omdat de bar zó centraal in deze mancave gevestigd is.