De zomer komt eraan. Tijd voor parelwitte stranden en flaneren met mooie witte tanden. Ja, je leest het goed. Witte tanden zijn één van de meest aantrekkelijke features van een man, zo blijkt uit onderzoek. Lees hier hoe dat zit én hoe je jezelf een paar witte tanden kunt aanmeten door thuis te bleken. Zo ga je lachend de zomer tegemoet.

Waarom zijn witte tanden aantrekkelijk?

Een sixpack, een stevige bilpartij, stijlvol gekleed of een prachtige haardos – zomaar een greep aan kenmerken van een man waar een vrouwenhart sneller van gaat kloppen. Maar wat dacht je van een mooie witte lach? Met een goede set witte tanden ben je een stap dichterbij om haar hart te veroveren. En dat is niet zomaar uit de lucht gegrepen. Onderzoek heeft namelijk aangetoond dat een wit gebit een mens een stuk aantrekkelijker maakt. Bovendien is er onderzocht dat een slecht gebit de nummer 1 afknapper is op een eerste date, gevolgd door een slechte adem.

Iemand met een wit gebit kun je vergelijken met een pauw die een prachtig gekleurde staart heeft. Die goed uitziende veren zijn aantrekkelijk voor een vrouwtje, omdat het gevederte een teken is van gezondheid en genetische kwaliteit. Een goed wit gebit bij mensen geeft hetzelfde signaal af; het is een pronkstuk waar een potentiële partner mee kan worden aangetrokken. Dat gegeven kan jou een 1-0 voorsprong geven als jij een dame wilt versieren.

Witte tanden krijgen aantrekkelijk

Boost in vertrouwen

En daar stopt het niet: met een set witte tanden is de kans kleiner dat jij met knikkende knietjes op die ene dame afstapt. Een wit gebit geeft niet alleen je aantrekkingskracht, maar ook je zelfvertrouwen een boost. Als jij op haar afstapt en je hebt witte tanden waar je trots op bent, is de kans veel groter dat je ontspant en glimlacht. Dat brengt een kettingreactie in werking. Door te lachen – zelfs als de lach gemaakt en nep is – gaan je hersenen meer serotonine en dopamine aanmaken. Zo krijgt ook jouw humeur een boost en sta je een stuk steviger én vrolijker in je schoenen. Over een stralende indruk maken, gesproken.

Hoe krijg je witte tanden?

Dan is de hamvraag natuurlijk: hoe krijg je zo’n mooie witte lach dat haar hart doet smelten? Er zijn een aantal een aantal do’s-and-don’ts bij witte tanden.

1. Gebruik een goede tandenbleekset

Bij tanden bleken bij de tandarts denk je al gauw aan een peperdure, tijdrovende behandeling bij een kliniek. Nu is daar niks aan op te merken, maar het kan een stuk goedkoper, makkelijker en sneller; dit kan met een goede tandenbleekset gewoon thuis. Een aanrader van de redactie: met de tandenbleekset van SmileWhite krijg je tot acht tinten wittere tanden. En niet alleen wij zijn erover te spreken. Deze sets krijgen lovende reviews en uitstekende klantenbeoordelingen. Onder 315 reviews Op Trustpilot heeft SmileWhite 4.5 van de 5 sterren. Bovendien werkt SmileWhite met een ‘niet goed geld terug’-garantie.

witte tanden

Veiligheid staat altijd voorop, ook bij SmileWhite. Maak je geen zorgen, want daar hebben de mensen van SmileWhite aan gedacht. Door het toonaangevende instituut Elsevier is aangetoond dat de gel-formule van SmileWhite effectief én veilig is. Deze unieke gel is gebaseerd op het bestanddeel PAP en vrij van peroxide, waardoor het de vlekken aan het oppervlak van de tanden verwijdert zonder het glazuur aan te tasten.

Naast veiligheid, staat ook snelheid hoog in het vaandel bij SmileWhite. Buiten de razendsnelle levering, gaat ook het tanden thuis bleken een stuk sneller dan je zou denken. Met deze tandenbleekset ben je slechts tien minuten per bleeksessie bezig. Dat is makkelijk in je dagelijkse routine op te nemen. En na slechts zes dagen zie je al resultaat. Wil je nou vaker een goede indruk achterlaten met witte tanden bij het andere geslacht? Dan wordt geadviseerd om deze zesdaagse sessie iedere maand te herhalen. Het grote voordeel hiervan is dat je niet een volledig nieuwe tandenbleekset aan hoeft te schaffen. Je kan gewoon de refill gels via de website van SmileWhite bestellen voor een paar tientjes. Dat tovert niet alleen bij haar, maar ook bij jou een lach op het gezicht, toch?

Check hieronder de video hoe jij zelf thuis je tanden kan bleken met de tandenbleekset van SmileWhite:

Bestel de SmileWhite tandenbleekset nu voor een bedrag van slechts 49,59 euro via deze link. Tandenbleekset SmileWhite | Thuis tanden bleken binnen 10 minuten!

2. Poetsen, poetsen, poetsen

De tandarts kan het niet vaak genoeg herhalen, maar voor een stralend en gezond gebit moet je blijven poetsen, poetsen en nog eens poetsen. Het is dan ook geen geheim meer dat je voor een goede mondhygiëne je tanden tweemaal per dag hoort te poetsen, voor zo’n twee minuten lang. Een elektrische tandenborstel werkt het best. Deze verwijdert zeventig procent meer tandplak dan een gewone. Daarnaast is het – ook als jij een groter poetswonder bent dan Assepoester – erg belangrijk om eens in de zes maanden voor de APK te gaan bij de tandarts. Ben je toch nog niet tevreden over de witheid van je gebit? Dan kan je ter aanvulling altijd de tandenbleekset van SmileWhite gebruiken. Zo weet je zeker dat je goed zit.

3. Eten, drinken en roken

Voorkomen is beter dan genezen. Dat geldt zeker bij een goed gebit met witte tanden. Er zijn bepaalde voedingsmiddelen en dranken die van jouw stralende lach een gele grijns kunnen maken. Beperk je consumptie van koffie, thee, wijn en producten met een hoog zuurgehalte, als sportdranken. Ga op de gezonde toer en kies voor water en verschillende groenten en fruitsoorten.

Een andere boosdoener is roken. Hoewel roken zeer schadelijk is voor je gezondheid, is het ook een aanslag op je gebit. Een sigaret tast je tandglazuur aan, wat zorgt voor een verkleuring van de tanden. Ook hebben rokers meer tandplak en tandsteen dan niet-rokers. Dit kan op zijn beurt weer ontstoken tandvlees veroorzaken. Oftewel, voor een stralende lach en een goede gezondheid kan je beter die sigaretten laten liggen.

Kortom, wil jij aantrekkelijker voor de dag komen met stralend witte tanden? Verzorg je gebit goed, let op je gewoonten en bestel de tandenbleekset van SmileWhite.