Other

‘Virtue Poker’ is de beste en betrouwbaarste pokersite op blockchain

Virtue Poker

Met Virtue Poker hoef jij je niet langer te wenden tot malafide goksites om online jouw favoriete kaartspel te spelen. CEO Ryan Gittleson zorgt er met blockchain-technologie en een peer-to-peer netwerk voor dat jij als kaartliefhebber 100 procent veilig kunt pokeren.

Wat is ‘Virtue Poker’?

Virtue Poker is een veilige online omgeving voor jouw favoriete kaartspel. Met drie componenten – blockchain, peer-to-peer en cryptografie – wordt er voor een betere, transparantere en veiligere online pokerervaring gezorgd. Zo maak je onder andere gebruik van een eigen wallet. Hierdoor zijn jouw tokens altijd veilig opgeborgen en staat ‘jouw geld’ niet onbeschermd op de pokersite zelf. En dat is niet het enige. Gesjoemel met de kaarten is onmogelijk, want deze worden geschud middels blockchain-technologie, waardoor niets of niemand invloed kan uitoefenen op de kaarten die je krijgt.

Lees verder hoe jij kan starten met een welkomstbonus van 2000 VPP tokens t.w.v. 1000 dollar.

Begin nu vrijblijvend met ‘Virtue Poker’ (zonder zelf geld te hoeven storten)

Virtue Poker is er voor iedereen. Heb jij het spel altijd al eens willen spelen of ben jij een pokerspeler in hart en nieren? Dan is dit je kans. Het enige wat je hoeft te doen is je aan te melden en je krijgt tot 2000 VPP aan aanmeldingsbonussen cadeau – zonder zelf ook maar iets bij te hoeven storten. Is dat even lekker! Meld je hier aan bij Virtue Poker en lees hier hoe jij een wallet aan je account kunt connecten.

Wij van de redactie hebben onze zonnebrillen en hoodies voor de ultieme pokerface al klaargelegd. Zien we jou ook aan de tafel?

Hieronder leggen we nog even de bonusstructuur uit, zodat je niet voor verrassingen komt te staan:

  1. Bij het inschrijven krijg je 750 VPP, waarvan 100 VPP in de externe Source of Funds-portemonnee en 650 VPP in de interne gameplay-portemonnee;
  2. Voltooi 5 VPP-toernooien en verdien 500 VPP in de interne spelersportemonnee;
  3. Voltooi 50 VPP-toernooien en je kunt een extra bonus van 750 VPP bijschrijven.

Dat komt op een totale welkomstbonus van 2000 VPP tokens t.w.v. 1000 dollar neer. Kassa!

Speel verschillende toernooien

De tokens die je als bonus hebt gekregen bij je aanmelding kan je inzetten voor een aantal toffe evenementen, waar je fantastische prijzen kunt winnen.

  1. Dagelijkse Jackpot
    Virtue Poker zet een 3-max SNG in met een hypertoernooistructuur en een buy-in van 100 VPP. Kroon jij je tot winnaar? Dan doe je mee aan een trekking waarbij één persoon elke dag 0,25 ETH wint. Des te vaker je wint, hoe meer inzendingen je krijgt – tel uit je winst!
  2. Play with the Stars Competition
    Virtue Poker organiseert tweewekelijkse Multi-Step Toernooien met een buy-in van 100 VPP. Als speler zijnde kun je onbeperkt deelnemen en maak je kans op diverse prijzen die oplopen tot 4 ETH. De grote winnaar van dit toernooi bemachtigt een plekje op het Virtue Poker’s Celebrity Tournament.

Binance NFT veiling met gouden ticket tot uniek poker event

Heb jij altijd al aan een pokertafel willen zitten met een aantal wereldwijde grootheden? Dan is dit je kans. In samenwerking met Binance NFT Marketplace veilt Virtue Poker de zogeheten ‘The Phil Ivey Golden Ticket NFT’. Deze unieke NFT geeft je toegang tot een sensationeel pokertoernooi met Ethereum-medeoprichter Joe Lubin, NBA Hall of Fame-speler Paul Pierce, YouTube-fenomeen Mr. Beast en Hollywood-acteur Vince Vaughn. Het toernooi heeft twee starttafels met drie spelers, die van elk naar de finaletafel gaan. Zo komt een ontmoeting met één van deze grootheden wel erg dichtbij. Wie weet, versla jij hen met jouw pokerskills en -face.

View post on Twitter

Hoe jij kans op dit plekje aan ‘de tafels der tafels’ maakt? Simpel. Door de NFT-veiling voor ‘The Phil Ivey Golden Ticket NFT’ op 27 juli 2021 op de Binance NFT Marketplace te winnen. Mocht het zover komen, dan heb je in de eerste plaats rechtstreeks toegang tot het volledig gelicentieerde Virtue Poker-platform. Bovendien mag de gelukkige winnaar van de NFT-veiling deelnemen aan het 2021 World Series of Poker Main Event in oktober, in Las Vegas en aan tafel schuiven met Joe Lubin, Paul Pierce en Vince Vaughn. Met zulke grootheden aan tafel, kan de prijzenpot ook niet anders dan groots zijn. En dat is zeker het geval. De prijzenpot van dit pokerevenement loopt op tot in de miljoenen(!). Daarnaast kan de winnaar van dit pokertoernooi ook nog eens 50.000 dollar doneren aan een goed doel naar keuze. Op deze manier wordt er meer waarde toegekend aan de NFT-veiling.