Foodies opgelet! OneRare is ’s werelds eerste blockchain-game waar alles draait om eten en drinken. Een game in de nieuwe wereld die we metaverse noemen. In het spel kan je tokens verdienen door gewassen te produceren en kookrecepten te verzamelen.

Wat is de metaverse?

Metaverse, een naam die we steeds vaker tegenkomen. Ook een van de grootste internetgiganten Facebook heeft een naamsverandering aangekondigd naar Meta. De metaverse is hot, maar wat is het eigenlijk en wat heeft OneRare hiermee te maken?

Metaverse staat voor het ‘meta-universum’ en wordt eigenlijk omschreven als het nieuwe internet. Een digitale wereld waarin we als mensen kunnen socializen, studeren, gamen, werken of zelfs een heel leven op kunnen bouwen. Door onder andere AR/VR-brillen, smartphones en computers maken we contact met deze nieuwe wereld. De verwachte mogelijkheden zijn eindeloos.

OneRare speelt hier perfect op in. Het doel van OneRare is om een unieke game-ervaring voor fijnproevers te ontwikkelen en tegelijkertijd een nieuw marketingkanaal te openen voor de wereldwijde voedingsmiddelen- en drankenindustrie.

The Foodverse

The Foodverse is opgedeeld in vier gebieden: The Farm, Farmer’s Market, Kitchen en de OneRare Playground, waarbij elke locatie een unieke reeks activiteiten biedt aan spelers, zoals het verkrijgen van verzamelobjecten en vechten in games.

In de toekomst zullen er steeds meer features aan de Foodverse worden toegevoegd. Je ontmoet er je favoriete koks of koopt met tokens eten bij bijvoorbeeld bekende bedrijven en restaurants.

OneRare

Ook zal er veelvuldig gebruik worden gemaakt van NFT’s (unieke items waarvan er maar één bestaat op de blockchain). Natuurlijk zal het aantal NFT’s stijgen. Het zal bijvoorbeeld mogelijkheid zijn jouw eigen NFT’s in te wisselen voor bijvoorbeeld korting in restaurants of zelfs gratis maaltijden.

OneRare zal zich ook hard maken voor de hongersnood op de wereld en probeert een steentje bij te dragen door onder andere bewustwording te creëren bij het grote publiek.

Crowdfunding platformen

Heeft het project jouw interesse gewekt? Het is mogelijk om op verschillende crowdfunding platformen, ook wel launchpads genoemd, crypto coins te kopen waarmee je het project financieel ondersteund waardoor ze kunnen blijven innoveren.

Op 24 november zal het project gelanceerd worden op Genesis Shards, op 25 november op Enjinstarter en op 27 november op Trustpad. Vanaf dat moment is het mogelijk om crypto tokens te kopen. Een token zal BUSD 0.20 gaan kosten.

Onerare IDO

Wil je op de hoogte blijven? Join dan de Telegram-groep of volg de Twitter of Discord van OneRare.