Niets is vervelender dan een haperende internetverbinding. Zo kan zomaar je Netflix ’n Chill date in het water vallen óf krijg je niks mee van die belangrijke online vergadering. Gelukkig is daar nu de redder in nood: de Orbi RBKE963. Met deze WiFi-router zit jij geen seconde zonder internet.

Nooit meer haperende internetverbinding

Tja, daar zit je dan. Thuis, het internet is nergens te bekennen. Het eeuwige in- en uitpluggen van de router-stekker werkt je onderhand steeds meer op de zenuwen. Die kalende kruin is bij jou niet te wijten aan het ouder worden, maar aan de haren die je constant uit je hoofd trekt door de tergend trage, haperende WiFI. Gelukkig voor jou (en je haardos) komt Orbi met de oplossing: de Orbi RBKE963, een razendsnelle WiFi-router, waarmee je geen seconde zonder internet zit.

Orbi WiFI

Max Verstappen onder de WiFi-routers

Wie ‘snel’ zegt, zegt Max Verstappen. Laat nou net deze Orbi WiFi-router aan de snelheden van deze kampioen voldoen. De Orbi RBKE963 is het allereerste WiFi mesh-systeem dat WiFi 6E ondersteunt dankzij de nieuwe Quad-band. Zo levert de router razendsnel internet én krijg je een enorme capaciteit dankzij de nieuwste WiFi 6E technologie, speciale WiFi-backhaul en een 10 Gigabit bekabelde internetpoort. Dankzij dit ingenieuze systeem bereikt je WiFi snelheden tot wel 10,8 Gbps over maximaal 600 vierkante meter. Bovendien ondersteunt de Orbi RBKE963 zestien gelijktijdige WiFi-streams. Zo kun jij, je gezin, of je bezoek, ongestoord, overal in huis, genieten van uitstekend internet.

Bereik is absoluut geen issue

De Orbi RBKE963 is een powerhouse van een WiFi mesh systeem en zorgt voor internet in de uiterste hoeken van je huis. Zo biedt de router dekking voor je hele huis tot wel 600 vierkante meter en kunnen zo’n tweehonderd (!) apparaten verbonden zijn, met consistent snelle WiFi naar elk apparaat in elke kamer. Is dat even lekker!

Orbi router

Een kind kan de was doen

Naast alle gemakken van het internet zelf, is de Orbi RBKE963 ook bijzonder gebruiksvriendelijk. Je hoeft geen whizzkid te zijn om het routersysteem te installeren én te gebruiken. Dankzij de handige Orbi-app kun je de routers binnen enkele minuten installeren, waarmee je vervolgens de WiFi-instellingen eenvoudig kunt beheren, internetsnelheid kunt testen, het gegevensgebruik kunt controleren en meer. Bovendien kun je met de NETGEAR Slimme functies voor ouderlijk toezicht bevorderen gezonde internetgewoonten, verantwoordelijkheid en bouwen vertrouwen op bij uw kinderen (gratis proefperiode van dertig dagen inbegrepen).

Orbi RBKE963 is dé toekomst

Naast snelheid en gebruiksvriendelijkheid is future proof de derde peiler van de Orbi RBKE963. Het systeem heeft WiFi 6E, wat in een aantal opzichten een stuk beter dan WiFi 6. Zo forceert het WPA3 (beveiliging en versleuteling van je WiFi-verbindingen) én heeft het een betere bandbreedte. WiFi 6E voegt namelijk de de 6GHz-band toe, naast 2,4 en 5 GHz. Waar je bij 2,4 GHz in totaal zo’n 80 MHz aan frequentiespectrum hebt en bij 5 GHz zo’n 500 MHz, kom je in de 6GHz-band uit op een totaal frequentiespectrum van 1,2 GHz (!). Zo kun je op nog meer apparaten tegelijk, op maximum snelheid internetten.

Orbi

Niet onbelangrijk om te vermelden: je apparaat moet wel geschikt zijn voor deze gloednieuwe WiFi 6E. Nieuwe topmodellen smartphones en laptops als een Samsung Galaxy S21 Ultra of Motorola Edge (2021) ondersteunen momenteel WiFi 6E en de 6GHz-band. In de toekomst zullen steeds meer apparaten deze nieuwe WiFi ondersteunen, wat de Orbi RBKE963 érg future proof maakt. Interesse? Ga voor meer informatie naar de webshop van NETGEAR.

Mocht 600 vierkante meter met drie access points niet voldoende zijn, kun je ook upgraden naar een set met vijf access points. Deze dekt in totaal 1000 vierkante meter. Al die power komt wel met een prijs; de RBK963 is hier te krijgen vanaf 1699 euro.