Entertainment

Van de sets van dit lingeriemerk worden je vriendin (én jij) ontzettend blij

Lingerie Lounge Underwear

Lingerie is meer dan een kledingstuk: het is een vorm van comfort en zelfvertrouwen. Heel filosofisch allemaal, maar een merk die met deze gedachte opereert, is zonder twijfel Lounge Underwear. Als je op zoek naar net dat extra speciale die je vriendin - en indirect ook jou - een glimlach van oor tot oor bezorgt, dan is dit merk, zeker nu Valentijnsdag eraan komt, het overwegen waard.

De sets van Lounge Underwear maken je vriendin én jou blij

De missie van Lounge Underwear is helder: vrouwen wereldwijd ondersteunen en aanmoedigen zich sexy en comfortabel te voelen bij alles wat ze doen. In een wereld waarin veel lingerie zich richt op het ene of het andere, slaagt Lounge Underwear erin om beide aspecten – comfort en zelfvertrouwen – naadloos samen te voegen. De zachte stof en perfecte pasvormen zorgen ervoor dat jouw vriendin zich de hele dag comfortabel voelt, terwijl de elegante ontwerpen haar een flinke dosis zelfvertrouwen geven. Daar word je zelf ook blij van, toch?

Red Balcony BH

Lounge Underwear

42,00

Shop nu

 

Ook niet geheel onbelangrijk: Lounge Underwear werkt met de hoogst mogelijke kwaliteit. Elk setje wordt met de grootste zorg en aandacht voor detail samengesteld, wat niet alleen resulteert in lingerie die het oog verblijdt, maar ook lang meegaat. Een setje van Lounge Underwear wordt dus niet alleen op korte termijn gewaardeerd, maar is iets wat blijvende waarde heeft. En of dat nu gaat om een speciale gelegenheid of gewoon dagelijks gebruik, of om een minimalistisch ontwerp tot een wat meer gedurfde stijl: er is voor ieder wat wils. Misschien wil je wel voor iets spannenders of pikanters gaan. Dan is een van deze Intimates Sets een uitermate goede keuze.

Meer dan alleen lingerie

Dat gegeven gaat zeker op nu Lounge Underwear in het kader van Valentijnsdag, toch de meest liefdevolle dag van het jaar, op de proppen komt met een aantal nieuwe sets die de Valentijnsdag van je vriendin – en eigenlijk ook die van jou – een stuk beter maken. De Valentijnscollectie van Lounge Underwear, bestaande uit babydolls en slips naast intimi en volledige sets, is nu beschikbaar op de officiële site van Lounge Underwear. Met een scala aan stijlen, maten en kleuren om uit te kiezen, slaag je gegarandeerd.

Cecily Intimates Set

Lounge Underwear

95,00

Shop nu

 

Maar dan nog de vraag: wat kies je precies? Kies je voor een elegante, rode Isadora Intimates Babydoll Set, of ga je toch voor een de wat meer gangbaardere Zalia Plungre Bra, in het zwart? Mogelijkheden te over, dus. Check de site van Lounge Underwear voor meer informatie.

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Lounge Underwear.