Travel

Disneyland pakt uit voor 30ste verjaardag met adembenemende Marvel droneshow

Avengers Power the night

Kan jij geen genoeg krijgen van Spider-Man, Iron Man en Captain America? Dan heeft Disneyland de ultieme Marvel experience voor jou in petto. Dankzij een unieke droneshow zie jij de superkrachten van jouw favoriete Marvel-helden niet alleen op het witte doek, maar ook in real life. Over ultieme jongensdromen gesproken!

Wie jarig is, trakteert

Disneyland is jarig en mag dertig kaarsjes uitblazen. Speciaal voor deze gelegenheid trakteert het park Marvel-fans wereldwijd op de ultieme Marvel experience met een adembenemende Marvel droneshow en en kan je rondwalen op de recent geopende Marvel Avengers Campus. Als kerst op de verjaardagstaart kan je de dertigste verjaardag van Disneyland vieren in een uniek Marvel hotel. In dit superheldenverblijf is het niet langer dromen van, maar dromen als een Marvel-held.

Disneyland komt met adembenemende Marvel droneshow

De dertigste verjaardag van Disneyland is eigenlijk ook een beetje de verjaardag van Marvel-fans wereldwijd. Het themapark komt namelijk met een wereldwijde primeur op de proppen; Avengers Power of the Night, een gloednieuwe avondshow met maar liefst vijfhonderd drones. Deze dronesensatie is de allereerste dagelijkse droneshow in de avond, gewijd aan Marvel superhelden in een Disney park ter wereld. Geef je ogen de kost aan de superkrachten van Captain America, de supersonische snelheid van Captain Marvel, de martial arts skills van Shang-Chi en andere krachten van iconische superhelden.

Niet alleen het oog wordt getrakteerd op een goede dosis Marvel-actie, ook de oren delen mee in het superheldenfestijn. Zo bevat de adembenemende droneshow een soundtrack die bestaat uit enkele van de toonaangevendste Marvel scores. Deze tunes zijn speciaal voor de show opnieuw georkestreerd door een symfonieorkest bestaande uit meer dan zeventig muzikanten in de beroemde Abbey Road Studios in Londen.

Watch on YouTube

Voor dit spektakelstuk werkt Disneyland Parijs opnieuw samen met Dronisos. Het Franse bedrijf creëerde samen met Disney de avondshow Disney D-Light in 2022. Deze show werd werd uitgeroepen tot Best Live Entertainment 2022 tijdens de Park World Excellence Awards Ceremony die in september 2022 in Londen werd gehouden. Ons Marvel-hart is op dit moment dusdanig hard aan het kloppen, dat wij op de redactie geneigd zijn om onze koffers te pakken en van 28 januari tot en met 8 mei 2023 te kamperen in Disneyland Parijs. Alles om deze wonderlijke Marvel droneshow dagelijks te kunnen aanschouwen. Wat jij?

Niet dromen van, maar dromen als een superheld in Disneyland Marvel Hotel

Is kamperen in de open lucht toch niet helemaal jouw ding? Zoek dan jouw heil in het Disneyland Marvel hotel in New York. Dit vier-sterren Disney Marvel hotel genaamd Disney Hotel New York – the Art of Marvel is bij uitstek het ultieme Marvel-helden verblijf. Kruip in de huid van je favoriete superheld en droom over diens avonturen in één van de 25 suites die speciaal gewijd zijn aan Spider-Man, de Avengers en andere Marvel helden. Of droom over een superheldenbestaan in de andere 65 executive rooms of 471 superior rooms. Laat je superkrachten spreken in de Marvel-sportschool, waan jezelf Namor in het Metro Pool zwembad én kom tot volledige ontspanning in de sauna. Naast alle luxe en comfort kan je genieten van de grootste collectie Marvel kunst ter wereld; meer dan 350 originele kunstwerken van 110 internationale kunstenaars. Kortom, de ultieme bestemming voor Marvel fans.

Marvel Avengers Campus

Van New York vliegen we weer terug naar Parijs. Naast de adembenemende droneshow heeft Disneyland namelijk nog iets waar menig Marvel-hart sneller van gaat kloppen; Marvel Avengers Campus. Dit is het walhalla voor liefhebbers van de Marvel Cinematic Universe. Dwaal rond in het gloednieuwe themaland in het Walt Disney Studios Park, duik met verschillende Marvel helden in het hard van de actie en beleef epische avonturen in attracties als Spider-Man WEB Adventure en Avengers Assemble: Flight Force. In eerstgenoemde kom je in een interactieve 3D-ervaring waar je à la Spider-Man verschillende Spider Bots moet raken met het welbekende handgebaar. In laatstgenoemde ga je samen met de Avengers op een missie vanuit een superspannende lanceerachtbaan.

Voor de opper-fans onder ons die die dag in dag uit bezig zijn met het trainingsschema van Spider-Man om de troonopvolger van Tom Holland te worden, is er het zogeheten Hero Training Center. In dit trainingscentrum krijg je een training van Spider-Man of een andere Avenger. Ben jij de nieuwe generatie superheld?

Disneyland pakt verder uit

Nu draait Disneyland niet alleen om Marvel, maar ook om andere iconische helden als Mickey Mouse en Sulley. Om ook die helden te eren, staan er voor de dertigste verjaardag van Disneyland Parijs meer activiteiten op de planning. Zo keert vanaf 12 april de spectaculaire avondshow Disney Dreams terug. Deze show bestaat uit oogverblindende projecties, fonteinen en lasers en vertelt de grootste Disney verhalen. Niet veel later, begin zomer om precies te zijn, komt de gloednieuwe show Pixar: We Belong Together naar het Walt Disney Studios Park. Tijdens een muzikaal en visueel avontuur word je voorgesteld aan verschillende Pixar-karakters en -verhalen. En last but not least kan jij in een volledig gerenoveerd It’s a small world genieten van de meest memorabele liedjes van verschillende Disney parken.

Klinkt dit alles als muziek in de oren? Je hebt tot september 2023 de tijd om de jubileumactiviteiten te bezoeken. Maak je jongensdroom waar en scoor je tickets voor Disneyland Paris via deze link. Amusez-vous dans l’aventure Avenger!