Food & Drinks

Het lekkerste biertje van Italië ligt nu in de Nederlandse schappen

birra moretti zero

Het lekkerste biertje van Italië heeft ook een alcoholvrije variant: Birra Moretti Zero. Dankzij dit alcoholvrije biertje waan je je even in Italië. Loopt het water je al in de mond?

Lekkerste biertje van Italië heeft ook alcoholvrije variant

Het Nederlandse bierlandschap trilde vorig jaar op z’n grondvesten toen een Italiaanse favoriet werd geïntroduceerd. Binnen no time veroverde het biermerk een plekje in het hart (en mond) van de Nederlandse bierliefhebber. Maar wist je dat er ook een alcoholvrije variant bestaat van het kwaliteitsbier? Zo kan je optimaal genieten van de smaak van een heerlijk gebrouwen biertje, zónder alcohol. Daar kun je mee thuis komen!

Genieten op z’n Italiaans

Birra Moretti is 160 jaar geleden opgericht in het Italiaanse Udinese. Het merk is het equivalent van het authentieke Italiaanse leven: samen met je familie en vrienden genieten. En zeg nou eerlijk: hoe kan dat beter met lekkere borrelhappen en kwaliteitsbier? Ook voor de alcoholvrije bierliefhebber is deze esperienza italiana (Italiaanse ervaring) nu binnen handbereik. Voortaan kan je een avondje gezellig doorzakken met je maten en à la Charles Leclerc op z’n Italiaans weer met de auto naar huis. Salute!

Hoe wordt de Birra Moretti Zero gebrouwen?

Italië staat bekend om haar sportwagens, mooie kusten, historische gebouwen en overheerlijke keuken. Smaak staat voorop in het Zuid-Europese land en dat proef je terug in Birra Moretti Zero. Het alcoholvrije biertje heeft een delicate en subtiel bittere smaak en is daarmee een echte alcoholvrije dorstlesser. Met een speciale brouwmethode en topingrediënten wordt het Italiaanse goud gecreëerd, zonder alcohol. Serveer je Birra Moretti Zero met een bruschetta, een foccacia, een pizza of ieder ander Italiaans gerecht en het feest is compleet. Oftewel: una festa Italiana!


Waar koop je Birra Moretti Zero?

Birra Moretti Zero ligt gewoon in de Nederlandse supermarktschappen. Het alcoholvrije biertje is verkrijgbaar in 6-pack fles en in blik. Drink jij het bier liever op een terras? Birra Moretti en Birra Moretti Zero zijn ook verkrijgbaar in horecazaken door heel Nederland.