Gear

Wees je kleine tuin de baas met dit zwembad dat in een vloer verandert

zwembad dat in een vloer verandert

Soms moeten er keuzes gemaakt worden. Iedereen zou wel een zwembad in zijn tuin willen hebben, maar hoe realistisch is die optie? Veel mensen hebben er het geld niet voor, maar als ze dat wel zouden hebben dan neemt het alsnog veel plek in beslag. Dit probleem valt te vermijden door simpelweg een grote tuin te hebben. Voor degenen die dat niet hebben, maar wel een flink vermogen, kun je kiezen voor een product van AGOR. Het gaat namelijk om een zwembad dat in een vloer verandert. Is je BBQ voorbij? Dan kun je op diezelfde plek lekker gaan zwemmen.

Zwembad dat in een vloer verandert

In het onderstaande filmpje wordt gedemonstreerd hoe het zwembad dat in een vloer verandert nou zijn ding doet. De precieze werking ervan blijft echter gissen. Op de site van AGOR wordt vertelt dat het systeem rust op een stalen vloer en dat de beweging in gang wordt gezet door een hydraulische pomp. De rest van de uitleg houden ze misschien liever voor zichzelf. Ze hebben meerdere manieren om de technologie toe te passen. Van een vloer die om klapt, tot een vloer die naar beneden zakt, om zo een zwembad te vormen. Geniaal:

Watch on YouTube

Heb je net een nieuw zwembad aangeschaft, of ben je gewoonweg heel blij met je huidige zwembad? Zelfs in dat geval kun je het zwembad dat in een vloer verandert bestellen. Volgens de makers kunnen ze de technologie zelfs toepassen bij bestaande zwembaden.

Niet alleen een luxeproduct

Voor wie denkt dat dit product een beetje te ver gaat als het gaat om luxe, heeft het mis. Natuurlijk zal dit product veelal bij rijke mensen in de tuin komen. Daarnaast is het ook geschikt voor zwemles bijvoorbeeld. De ouderen of grote kinderen kunnen zwemmen in een volwaardig bad. Daarna als de kleuters aan de beurt zijn, kan de hoogte van het zwembad worden aangepast, zodat de kinderen veilig zwemles kunnen krijgen.