Waar je verblijft, heeft een grote invloed op je reis. Sommige avonturen bieden nu eenmaal meer voldoening dan andere. Wanneer je kijkt naar Treehotel, in het kleine dorpje Harads, dan zal je leuke kleine kamertjes vinden die je een belevenis als geen andere bieden.

Treehotel heeft zeven verschillende kamers waar je uit kunt kiezen. Het gaat om: the Mirrorcube, Bird’s Nest, the Cabin, the UFO, the Dragonfly, the Blue Cone en 7th Room. Al deze kamers hebben andere prijzen, vormen en thema’s maar zijn wel allemaal voorzien van dat klassieke Scandinavische design. Dat neemt niet weg dat elke kamer zijn eigen verhaal heeft.

Boomhotel zweden

Kunst of boomhuis?

Wanneer je ze voor het eerst betreedt, hebben deze stand-alone kamers allemaal eerder de vorm van een kunstinstallatie dan van een hotelkamer. Dat neemt niet weg dat je met trappen, ladders bruggen en opritjes bij de deuren komt, waar er een wereld voor je opengaat. Zo is Mirrocube precies wat de naam zegt, een kamer vol met spiegels aan de buitenzijde. Zoals Bird’s Nest een gigantisch vogelnest is en de UFO ook echt op een UFO lijkt.

Boomhotel zweden
De 7th Room is voorzien van een soort van patio vol met netten waar je je in kunt laten storten en kunt genieten van de omgeving. The Cabin heeft een dakterras dat geschikt is voor die zomeravonden. The Dragonfly is de grootste kamer en zou ook kunnen doorgaan voor conferentieruimte. The Blue Cone is een klassieke Scandinavische kamer. Wat je smaak ook is, er is altijd een bijpassende kamer te vinden.

De prijs van een kamer is inclusief ontbijt en het gebruikmaken van de voorzieningen die je in omringende gebouwen vindt. Zo zijn er sauna’s een op de jaren 1930-1950 geïnspireerd restaurant en een bar waar je driemaal per dag kunt eten. Bovendien zijn er talloze activiteiten waaraan je kunt deelnemen als gast in het hotel. Een tour door het omringende natuurgebied is hier een voorbeeld van. Als je de natuur optimaal wilt beleven op een bijzondere manier, dan is Treehotel waar je moet zijn.

Boomhotel zweden Boomhotel zweden Boomhotel zweden Boomhotel zweden