In principe is er niks mis met de Ford F-150 Raptor. Het is gewoon een van de meest opwindende pick-ups op de markt, dus direct afrekenen zou je zeggen! Zeker als je ziet hoe die er het op de Nürnbergring vanaf brengt! De knip mag echter extra open als je ziet hoe Alberto Luque Marta zijn visie er op heeft gebotviert. Over een kneiterharde zwarte Ford F-150 Raptor gesproken.

Zwarte Ford F-150

Natuurlijk doet een all-black uitvoering het altijd goed, maar Alberto heeft het echt naar een heel ander niveau getild. De beste man deed dit stiekem al in 2017. Destijds verwarden we ‘m met de Hennessey en daarom zetten we ‘m nu alsnog even in de showroom! Check it out:

Zwarte Ford F-150 Raptor 1 Zwarte Ford F-150 Raptor 2 Zwarte Ford F-150 Raptor 3 Zwarte Ford F-150 Raptor 4 Zwarte Ford F-150 Raptor 5

Perfecte off-roader voor Batman

Niemand hoeft nog te twijfelen dat deze F-150 de perfecte off-roader is voor Batman. Of iedereen met een fascinatie voor krachtige pick-up trucks die moeilijk off-road terrein kunnen tackelen. Als liefhebber zal het je misschien al een beetje zijn opgevallen, maar een van de meest in het oog springende aspecten van deze F-150 Raptor is natuurlijk de enorme V8-motor die uit de motorkap steekt. Het monteren van een dergelijke motor is uiterst onpraktisch en zou niet alleen het zicht uit de voorruit hinderen, maar ook een nadelige invloed hebben op de offroad-capaciteiten van het voertuig. Vooral omdat er geen zichtbare snorkel is om de motor te voeden met lucht wanneer de pick-up zich toch door het water stort.

Enfin, aangezien het gevaarte er wel uitziet als uiterst welkom in tijden van een zombie apocalypse, moeten we niet te veel stil bij willen staan bij de motor alleen. Voorbij de motor die uit de motorkap springt, heeft deze F-150 Raptor een agressieve voorkant met een zwarte bull bar, lier en scuff plate om de flenzen van de zijbodypanelen te bedekken. Daarnaast is er een grote kooi op het dak die vier schijnwerpers ondersteunt. Andere aanpassingen zijn indrukwekkende off-road wielen en banden. Natuurlijk kunnen we de borstelbeugel op de achterbumper ook niet vergeten.