We schreven al eens over ze, dus nu wordt het tijd om het zusje van de mooie Olsen-twins eens in de spotlight te zetten. Zij was in eerste instantie namelijk niet van plan om in de voetsporen van haar zussen te treden, maar het zit blijkbaar toch in de familie.

Het zusje van de Olsen-twins

Als we haar naam nu direct vertellen weet je al direct dat haar ‘plan’ om niet bekend te worden is gefaald, want het zusje van de Olsen-twins is inmiddels razend populair in zowel films als series. Deze 32-jarige actrice wilde eerst helemaal niks te maken hebben met het succes van haar zussen, want dan voelde het alsof ze het niet zelf verdiend heeft en dat vond zij niet kunnen. Op een tienjarige leeftijd wilde ze al audities doen, maar ze realiseerde zich dat ze allerlei activiteiten zoals danslessen, schoolactiviteiten en sportclubs miste. Toch kon ze er niet aan ontsnappen.

We hebben het natuurlijk over Elizabeth Olsen, ook wel bekend als Wanda Maximoff uit de Marvel series. Het klinkt vreemd, maar sommige mensen hebben gewoon geen behoefte om geassocieerd te worden met hun ‘bekende’ familie. In een interview zei ze dit: “Ik denk dat ik toen al een beetje begreep wat nepotisme inhield. Ik denk niet dat ik het woord kende, maar het zat me toen al dwars dat ik mijn succes niet zou verdienen.

De hedendaagse Elizabeth Olsen

Vroeg had ze natuurlijk veel om naar op te leven, met zussen die zo gigantisch populair waren lagen de verwachtingen natuurlijk hoog. Gelukkig heeft ze niemand teleurgesteld en inmiddels is ze al hard op weg om populairder te worden dan haar zussen. Dankzij haar optredens in films zoals Avengers en Godzilla is ze heel er bekend geworden, recentelijk zelfs nog erger toen ze haar eigen serie, WandaVision kreeg. Wij kijken er in ieder geval naar uit om haar carrière verder te zien groeien

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ELIZABETH OLSEN (@elizabetholsendaily)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ELIZABETH OLSEN (@elizabetholsendaily)