Entertainment

Zoveel verdienen de Meilandjes met de verkoop van hun boeken

Meiland verdiende boeken

Dat de Meilandjes het goed voor elkaar hebben, is al vaak zat bewezen. Ondertussen heeft de reality-familie ook een aantal boeken op de markt gebracht waar ze dikke winst uithalen. Maar hoeveel verdient de familie Meiland eigenlijk aan de verkoop van hun boeken?

Het leven van Martien en Erica Meiland op papier

Zowel Martien, als Erica Meiland hebben een boek op de markt gebracht. In beide boeken wordt hun leven grondig en in uiterst detail beschreven. Of het heel interessant is, mag een ieder zelf oordelen. Eén ding dat zeker is, is dat de familie Meiland harde knaken verdient aan de verkoop van de boeken. Kennelijk zijn er toch mensen die geïnteresseerd zijn in het verleden van deze hedendaagse televisiefamilie.

View post on Instagram
 

Jan Dijkgraaf stelt zijn pensioen veilig

Niet alleen op televisie zijn ze een regelrechte hit, maar met de verkoop van hun boeken verdient de familie Meiland ook nog flink. De twee biografieën zijn geschreven door Jan Dijkgraaf. Hij verdient dan ook een groot gedeelte aan de geschreven boeken. Hij kan tegenover Shownieuws niet ontkennen dat het hem aardig wat knaken heeft opgeleverd: “Ik kan zeggen dat ik mijn pensioen veilig heb gesteld. Ik heb het achter de hand als ik financieel in de shit komt.” Dijkgraaf schat dat het bedrag voor hem zelf ergens tussen de één en de vier ton in zit.

View post on Instagram
 

Zoveel heeft de familie Meiland verdiend met de verkoop van hun boeken

Dat is echter niet alles wat de boeken genereren. Ook de familie Meiland verdient natuurlijk over de boeken vol met verhalen over hun leven. Inmiddels is het boek over Martien Meiland meer dan 150.000 keer verkocht. Dat van Erica zit net iets over de helft. Goed om te weten is dat Erica en Dijkgraaf voor de verkoop een BV hebben opgestart. Een dikke 42 procent van de winst zou naar Dijkgraaf gaan en het andere gedeelte stroomde rechtstreeks in de zakken van de Meilandjes. Na een korte rekensom betekent dit dat de Meilandjes breed genomen tussen de twee en zes ton hebben verdiend aan hun boekjes (tot nu toe). Dat is zeker niet mis! Hét bewijs dat je nog steeds flink geld kunt verdienen aan boeken.

Bron: Quote.