We zijn allemaal wel bekend met Pornhub, dat is niets om je voor te schamen. Waar we ons soms nog wel voor schamen zijn onze zoekopdrachten. We doen er vaak alles aan om dit duistere geheim te verbergen – met de incognito functie van onze browser. Doe geen moeite: ze zijn alsnog openbaar. De website heeft de meest merkwaardige statistieken over de zoektermen op Pornhub gepubliceerd in het jaarverslag van 2018. Dan kunnen we collectief schaamtevol zijn, lachen om onze geile buien en ideeën opdoen voor ons pornoavontuur van 2019.

60 seconden Pornhub

Iedere minuut bezoeken 63.992 mensen de site, zijn er 207.405 mensen al bezig waarvan 55 het doen op de seksvideo van Kim Kardashian. Ondertussen uploaden 12 tevreden stellen hun video naar de website om bij elkaar 2 uur aan content op de site te plaatsen. Ook maken 167 mensen nieuwe vrienden en worden 122 privéberichten gestuurd.

zoektermen op pornhub 2018 gewoonvoorhem 3

Uithoudingsvermogen

Ook is de gemiddelde duur van gebruikers per land bekend. En ja hoor: Nederland staat op de negende plek. Schijnbaar houdt de gemiddelde Nederlander het 10 minuten en 8 seconden uit op de website. Daarmee verslaan we de Duitsers met 11 seconden – een applausje waardig naar onze mening. Mogen we toch weer trots zijn onszelf Nederlanders te noemen.

zoektermen op pornhub 2018 gewoonvoorhem 1

zoektermen op pornhub 2018 gewoonvoorhem 2

Gebruikers doen er het langst over op amateurs, ouderen en vintage. Dat heeft schijnbaar moeite om te stimuleren. Ook Italianen lijken te zuigen, of misschien is het probleem juist dat ze niet hard genoeg zuigen. Bezoekers doen er met die zoekterm 11 minuten en 42 seconden over. Aan de andere kant van het spectrum is de zoekterm ‘roodharige’ snel genoeg om mensen binnen 3 minuten en 9 seconden weer van de site te halen.

zoektermen op pornhub 2018 gewoonvoorhem 5

Populairste zoektermen op Pornhub

De website heeft zelf een top tien gemaakt van zoektermen op pornhub die 2018 definiëren. Op nummer één staat ‘Stormy Daniels’, na het schandaal met haar en Trump niet zo gek. Op twee staat ‘Fortnite’, het populaire videospel maakt duidelijk impact op de jeugd. Nummertje drie is ‘4K’, moeten toch meegaan met de tijd. All you need is love want ‘romantiek’ pakt plek vier, ook was het een goed jaar voor ‘Transgenders’ – die op plek vijf staan. De zesde plek is dit jaar geclaimd door ‘Outdoor’.. krijgen de meest hardcore gebruikers ook nog wat daglicht te zien. ‘Tatoeages’ zijn hot genoeg voor de zevende plek- daarover dus geen discriminatie op het internet. ‘Tinder’ staat op acht. Zowel mannen als vrouwen zoeken daar veel naar, dus je zou zeggen dat die fantasie makkelijk kan worden omgezet naar werkelijkheid. Op de negende plek prijkt ‘Bouwsette‘, wat een videospel character is. Als laatste; terug van weggeweest, op de tiende plek: de ‘Trio’. Vooral populair in Frankrijk, Italie, Spanje, Polen en Nederland. We wisten het wel, stelletje smeerlappen.

zoektermen op pornhub 2018 gewoonvoorhem 5

De meest opvallende vermeldingen worden niet altijd het meest gezocht. Hoewel Fortnite met een stijging van 17323 plaatsen nu wel in de top 20 is te vinden. Anderen kleine noemwaardigheden zijn ‘Anime’, met een stijging van 22 plekken, ‘Koreaans’, met een stijging van 16 plekken en de ‘Milf’ is een plekje gezakt.

zoektermen op pornhub 2018 gewoonvoorhem 4

Het volledige onderzoek vind je hier.