Eerder vertelde we je nog dat Apple drie modellen van de iPhone 11 heeft aangekondigd, maar nu de officiële presentatie steeds dichterbij komt weten we ook steeds beter hoe de nieuwe iPhone eruit zal komen te zien. Zo is er een nieuwe realistisch concept online verschenen, waardoor we sowieso omtrent één ding niet meer omheen kunnen: de iPhone 11 krijgt 99,9% zeker een driedubbele camera!

Concept iPhone 11

We moeten nog even wachten voordat de iPhone 11 eindelijk uitkomt. In september is de officiële presentatie en mogen we de eerste echte glimp ontvangen van het nieuwe paradepaardje van Apple. Tot die tijd zijn we dus nog genoodzaakt om het te doen met concepten, maar die zien er inmiddels zo realistisch uit dat ‘het echte werk’ er nog wel eens echt zo uit kan komen te zien. Daarbij zou het ook heel raar zijn als de nieuwe iPhone niet over een driedubbele camera aan de achterkant zal beschikken.

Het design

Aan de hand van voorgaande modellen wordt ervan uitgegaan dat Apple dit jaar twee versies van het vlaggenschip uitbrengt. Een instapmodel en natuurlijk de grotere variant: de iPhone 11 Max. Beide toestellen zullen beschikken over een camerabult aan de achterkant met daarin drie sensoren. Over de resoluties van deze nieuwe camera’s weten we helaas nog niks. Als we het filmpje mogen geloven dan heeft Apple niet veel gesleuteld aan het design van deze smartphones. Ze lijken namelijk behoorlijk veel op het design van de huidige iPhone XS.

iPhone 11

Bij de nieuwe iPhone zullen de meeste veranderingen op het gebied van de inhoud zijn te merken. Zo krijgt ie een nieuw moederbord, waardoor er een grotere accu in past. Iets waar de meeste iPhone-gebruikers wel ontzettend blij van zullen worden. Ook zou Apple 3D Touch verdwijnen en komt er een speciale nachtmodus, zodat je foto’s in het donker een stuk mooier kan schieten.

Wanneer zal de iPhone 11 te koop zijn?

De iPhone 11 die ook wel eens de iPhone XI of iPhone 2019 wordt genoemd zal naar verwachting rond 10 september te koop zijn. Dat blijft tot de presentatie natuurlijk wel een speculatie, maar al kijken we naar voorgaande jaren kunnen we dat toch wel met een beetje zekerheid zeggen.