Niks is lekkerder dan een goede vrijpartij waarbij je beiden aan je trekken komt. Helaas is de realiteit dat het jouw wel lukt om een orgasme te krijgen, maar je partner ligt maar al te vaak de boel te besodemieteren. De verklaring: het is goed voor je ego en ze bedoelt het allerminst slecht. Toch is het iets wat je als man koste wat het kost wil voorkomen. Gelukkig hoef je niet langer in het duister te tasten over of het echt of nep was: deze signalen vertellen je alles wat je moet weten.

Vrouwen faken hun orgasme

Laten we er vooral niet omheen draaien: seks lekker. Daar hoeven we niet echt een debat over te voeren, zowel mannen als vrouwen houden van seks. Goede seks welteverstaan, dus zolang het gemeend en echt is, gaat de man er helemaal voor. Niks mis mee, daar ligt het probleem ook niet. Vrouwen weten namelijk dat mannen van seks houden, bovendien zijn vrouwen ook niet echt dom. Ze weten dat het voor het mannelijk ego belangrijk is om te weten dat hij zijn vrouw heeft laten genieten. Klaarkomen dus. Daar zit het grootste probleem, vrouwen faken namelijk er lustig op los. Terwijl jij je helemaal suf ligt te zweten, doet de dame in kwestie alsof je een geweldige minnaar bent. Gelukkig zijn er tal van manier om de leugen te achterhalen.

orgasme

Het gespeelde orgasme bij de vrouw

Het is iets ingewikkelds, want het faken doet zij niet voor haar eigen plezier. Het probleem ligt gevoeliger, veel vrouwen komen nu eenmaal moeilijk tot een hoogtepunt en willen de seks niet ‘verspesten´ door daar te lang bij stil te staan. Dus kiezen vrouwen er soms voor te doen alsof. Goed bedoeld, maar een steek in de ego van de man. Hoe weet je nu wanneer ze wel of juist niet is klaargekomen? Daar hebben we een aantal trucjes voor. Slim als we zijn weten we in ieder geval een aantal belangrijke signalen op te pikken die duidelijk aangeven dat we worden gefopt. Allereerst moet je de volgende verbale signalen in de gaten houden.

De ‘oe’ en ‘aa’ geluiden zijn onophoudelijk

Niks is fijner voor een man dan een vrouw die het uitschreeuwt van genot. Klein probleem: als de vrouw bij iedere stoot ligt te kreunen en te gillen, dan is de kans groot dat ze het speelt. Doet ze dat normaal gesproken dus niet, ga er dan gerust van uit dat het gespeeld is.

Na de daad is ze stil

Dit is een heel duidelijk teken. Een orgasme krijgen, kost veel energie en niet zelden zal een vrouw dan ook behoorlijk uitgeput zijn na goede seks. Is ze dat niet, dan heeft ze op een afschuwelijk goede conditie of ze heeft de boel gewoon lopen flessen.

De sfeer is gênant

Gedraag zij zich anders en wil ze maar al te graag uit bed, dan is de kans groot dat ze geen orgasme heeft gehad en de situatie zo snel mogelijk wil afsluiten.

Haar orgasme lijkt wel explosief

Zoals gezegd. Niks mis met een vrouw die duidelijk laat horen dat ze geniet, maar ze kan het ook overdrijven. Laat ze je overduidelijk weten hoe lekker het is met jou, hoe goed je bent en worden de buren aan de overkant hier ook van op de hoogte gebracht door haar volume, dan is het duidelijk gespeeld.

Ze voelt zich ongemakkelijk als iemand het over faken heeft

Nog een goede hint: begint eens een discussie over het faken van een orgasme. Als je vriendin of vrouw ongemakkelijk voor zich uit zit te staren of doodstil is, dan is het erg waarschijnlijk dat zij zich daar ook schuldig aan maakt.

De fysieke signalen

Mochten de bovenstaande punten net direct herkenbaar zijn, dan is het orgasme of niet gefaket óf ze kan ontzettend goed acteren. Gelukkig kunnen we nog een aantal signalen opnoemen die wat meer duidelijk scheppen:

  • Haar hartslag blijft normaal en ook de ademhaling blijft ongewijzigd.
  • Haar pupillen worden niet wijder.
  • Ze trekt haar bekkenbodemspieren niet samen.

Zijn bovenstaande punten niet het geval dan, sorry mannen, lijkt het er op dat ze haar hoogtepunt in scene heeft gezet.