Entertainment

Zo gaat het nu met Lindsay Lohan

Lindsay Lohan

Deze heuse celebrity heeft een aantal lastige momenten gehad, negatief in het nieuws en de hele rataplan. We hebben het over niemand minder dan Lindsay Lohan, want ondanks haar problemen is ze toch weer goed terecht gekomen.

Lindsay Lohan

Op jonge leeftijd stond Lindsay Lohan al in de schijnwerpers, op 13-jarige leeftijd was ze namelijk al in meer dan 60 reclames te zien en in een aantal soaps zoals As the World Turns en Guilding Light. Niet slecht voor een kind. Na een aantal andere kleinere rolletjes werd het tijd voor het grote werk, films. Zo heeft ze gespeeld in Disneyfilms zoals Confessions of a Teenage Drama Queen.

Naast Disney heeft ze ook in andere films mogen spelen zoals Mean Girls. Tegelijk met haar grote doorbraak kwamen ook de problemen. Dankzij wat verkeerde vrienden begon ze problemen te krijgen en vond ze het lastig om van bepaalde middelen af te blijven. Voor net als zo veel andere ‘sterren’ was dit bijna het eind van haar carrière.

View post on Instagram
 

Ze verkwistte al haar geld, bracht meerder bezoekjes aan de gevangenis en kwam steeds dieper in de schulden. Lindsay Lohan heeft zelfs bekendgemaakt dat ze in 2007 meerder keren naar een afkickkliniek is geweest. Meestal niet het nieuws waar je op zit te wachten bij een Disney princes. Ze heeft 3 maanden in een afkickkliniek door moeten brengen om zo een gevangenisstraf te ontlopen.

Lohan met pieken en dalen

Nadat ze helemaal ‘clean’ is geworden besloot ze dat ze haar leven weer op de rit moest krijgen en dat heeft ze gedaan. Ze ziet er gezond uit en gedraagt zich (aan wat we zien op haar Instagram) als een echte volwassene. Fijn dat ze zo’n comeback heeft weten te maken. Ook is het fijn voor Lindsay Lohan dat ze niet haar complete fanbase kwijt was. Momenteel staat de teller op 12,1 miljoen volgers. Een aardige groep fans dus.

View post on Instagram
 

View post on Instagram