Dat Pringles redelijk aan de prijs zijn, dat wisten we al langer. Nu is er een ‘extreem zeldzame’ Pringle ontdekt en deze staat pas voor echt een bizar bedrag op eBay.

Een ‘extreem zeldzame’ Pringle 

Het gaat dus om een ‘extreem zeldzame’ Pringle. Niet omdat ‘ie een hele speciale smaak heeft, maar er is een stukje gevouwen. We zien Pringles altijd recht in de koker zitten of gebroken. Daarom is deze Pringle erg ‘zeldzaam’. Tegenwoordig komen er op online handelswebsites als eBay en Marktplaats steeds meer eten waar iets geks mee aan de hand is. Zo hadden we al de gemberkameel en het cavia-chipje. Op eBay staat dus nu de gevouwen Pringle. De prijs spant wel echt de kroon. Namelijk 650 pond (omgerekend 758 euro).

Pringle (muimm3408_tzmagku/eBay)

Betalingsplan voor het dure chipje

Verder biedt eBay nog iets bizars aan. Je kunt namelijk een betalingsplan afsluiten om het dure Pringles-chipje te kopen. Ideaal voor mensen die het geld niet in één keer ervoor kunnen neerleggen. Je kunt de komende twee jaar iedere maand 31 pond betalen. Uiteindelijk betaal je dan 744 pond (omgerekend 868,21 euro). Dat is bijna 100 pond meer dan de huidige prijs. Ook betaal je nog 3,20 euro verzendkosten. Hopelijk krijg je ‘m dan wel heelhuids in huis.

Je kunt nog meebieden

Op dit moment zijn er op eBay 25 potentiële kopers die de Pringle in de gaten houden. Je kunt dus nog steeds meebieden op deze ‘zeldzame Pringle’. Je wordt alleen wel gewaarschuwd voor ‘een klein scheurtje’.