Sports

Laatste kans om je in te schrijven voor de World Series of Beer Pong

Bierpong World Series

Dit is ons jaar om de Amerikanen en de rest van de wereld te laten zien hoe bierpong echt gespeeld moet worden, op de World Series of Beer Pong; het grootste, langstlopende georganiseerde bierpongtoernooi ter wereld – gemaakt door bierpongspelers, voor bierpongspelers. Eerdere evenementen hebben meer dan 1.000 deelnemers uit 45 Amerikaanse staten en 5 Canadese provincies getrokken.

Dit gegeven toont maar weer eens de grootheidswaanzin van de Amerikanen aan, want hoe kan iets een World Series zijn als er geen Nederlanders mee doen? Hier gaan wij dus verandering in brengen! Naast het statement en de eeuwige roem is een leuke bijkomstigheid ook nog dat er een prijzenpot van 65.000 Amerikaanse dollars (€52.700,-) te verdienen valt – de grootste uitbetaling in de geschiedenis van de bierpong. Zo zag de finale er vorig jaar uit:

Watch on YouTube

World Series

De World Series worden dit jaar van vrijdag 6- tot zondag 8 juli gespeeld op BPONG-tafels van 2,4 m, en de WSOBP-regels zijn van toepassing op alle gameplay. Spelers kunnen op elk moment vóór 10 juni 2018 inschrijven om deel te nemen aan het evenement, of ze kunnen ervoor kiezen om de participatie aan het evenement te winnen door deel te nemen aan de officiële World Series of Beer Pong Satellite Tournament. Maak een account aan op de site en schrijf je per persoon in voor €215,- (265,- USD)!

Voor liefhebbers is dit hét festijn om mee te maken! De World Series of Beer Pong heeft namelijk van een partygame een professionele big-payday-sport gemaakt. Plan evenementen, geniet van het spel en bouw je erfenis in het spel van pro beer pong!

Bron: BPONG