Het universum van Warcraft heeft heel wat gamerhartjes veroverd in zijn 22-jarig bestaan, maar of je de oproep om te spelen nou wel of niet hebt beantwoord; de cinematic trailers die je meenemen in de belevingswereld van het spel World Of Warcraft herinneren je keer op keer weer aan het puntje van je stoel. Met de cinematic van Battle for Azeroth is dit verhaal niet anders, stiekem doet deze je waarschijnlijk al een beetje verlangen naar het vervolg van Warcraft – de film die in 2016 miljoenen fans naar de bioscoop trok.

Battle for Azeroth

Toeval of niet, maar 2018 is coming en dat betekent dat zij die de eeuwige strijd tussen de Horde en Alliance uitvechten zich kunnen opmaken voor een nieuwe uitbreiding, zo werd op BLIZZCON 2017 duidelijk – de expansion ‘Battle for Azeroth’ volgt Legion uit 2016 op – die op zijn chronologische beurt Warlords of Draenor uit 2014, Mists of Pandaria 2012, Cataclysm uit 2010, Wrath of the Lich King uit 2008 en  The Burning Crusade uit 2007 opvolgde. Check de verademing hieronder:

De nieuwe uitbreiding vindt plaats op een paar nieuwe continenten genaamd Kul Tiras en Zandalar. Het beschikt over nieuwe dungeons en raids, en stelt spelers in staat om door te stomen naar level 120. Helaas vanaf BlizzCon nog geen releasedatums voor de uitbreiding World of Warcraft: Battle for Azeroth.

Cinematics

Hoewel je de links naar uitbreidingen en diens cinematics waarschijnlijk al had gevonden, hebben echte fanboys een chronologische compilatie gemaakt van alle trailers die de wondere wereld van Warcraft zijn gezicht geven. Deze check je hieronder: