Entertainment

Binnenkijken bij de prachtige woonboerderij van Arie Boomsma

woonboerderij arie boomsma
Arie Boomsma is al een tijdje vertrokken uit Amsterdam. Hij heeft de drukte van onze hoofdstad verruild voor een prachtige woning in het rustige Abcoude. Dat Arie Boomsma het getroffen heeft met deze woonboerderij is één ding wat zeker is.

Hoe komt Arie aan deze boerderij?

Voor deze 2,1 miljoen euro heeft Arie Boomsma deze super luxe woonboerderij op de kop weten te tikken. Van de woning van Arie Boomsma kunnen de meeste mensen alleen maar dromen. De woning van de sportgoeroe heeft natuurlijk wel wat te bieden. De woning ligt namelijk tussen de weilanden en grenzend aan een riviertje genaamd ‘t Gein. Dit ligt aan het Rijksmonument “Vredelust”, gebouwd in 1789″. Het is een echt paradijs als we de foto’s mogen geloven. Arie Boomsma heeft deze woonboerderij kunnen financieren door de verkoop van zijn woning in Amsterdam. Hij verkocht dit met een overwaarde van 250.000 euro.

De luxe woonboerderij van Arie Boomsma

De luxe woonboerderij van Arie Boomsma is van alle gemakken voorzien. De woonkeuken heeft aan twee kanten uitzicht over de weilanden. De keuken is gemaakt van eikenhout en een hardstenen blad met diverse inbouw apparatuur. De vloer is voorzien van hardsteen en heeft een vloerverwarming. Ook in de keuken vind je een mooie Finse speksteenkachel.

Vanuit de keuken kun je naar de twee opkamers in het voorhuis. Beide kunnen goed als slaapkamer worden gebruikt. De woonkamer is 96 vierkante meter met brede eikenhouten vloerdelen. Ook zie je nog veel oude details in de boerderij. Ook zitten de oude stalramen er nog in. Dit zorgt voor veel sfeer en gezelligheid.

Bovenin de woonboerderij van Arie Boomsma bevindt zich een ruime overloop met aan de rechterzijde een grote slaapkamer. De ruime badkamer in de woonboerderij van Arie Boomsma is voorzien van een bad, separate douche, dubbele wastafels, een hangend toilet en vloerverwarming. Om de bovenverdieping nog wat ruimer te laten overkopen is er een dakkapel.

Naast de woning is er ook nog een prachtige schuur met luxe gastenverblijf. Zijn gasten hoeven zich dus niet af te vragen of er nog een kamer in hun woning vrij is.

Ben je benieuwd geworden? Bekijk hieronder de foto’s:

Benieuwd geworden naar meer woonboerderijen dan alleen de woonboerderij van Arie Boomsma? Deze woonboerderij is omgetoverd tot luxe villa.