Onlangs ging het nieuws rond dat de winnaar van de Staatloterij ten waarde van 12,8 zich maar niet kwam melden. Na veel speurwerk en oproepen kwam de gelukkige winnares uiteindelijk toch het winnende lot inleveren. Aan de andere kant van de zee doet zich eenzelfde scenario voor, alleen dan met een veel groter bedrag. De winnaar van de op één na grootste jackpot ooit komt maar niet opdagen.

Gelukkige wint godsvermogen bij loterij in Verenigd-Koninkrijk

Bij de loterij EuroMillions wordt er gespeeld over heel Europa. Daardoor staan er gigantische bedragen op het spel. In het Verenigd-Koninkrijk heeft een gelukkige winnaar maar liefst 215 miljoen euro gewonnen, € 215.840.341 om precies te zijn. Nu is er alleen een groot probleem. De winnaar is al tijden niet gevonden.

Alle cijfers goed, maar lot is nog niet gechecked

Op het lot staan vijf nummers en twee sterren. Het winnende lot had alle vijf de nummers en de twee sterren goed. Dat betekent dat diegene de hoofdprijs mocht komen ophalen. Nu is alleen de vraag wie de winnaar is, want na een aantal weken is de gelukkige winnaar nog steeds in geen velden of wegen te bekennen. En dat terwijl het de op één na grootste jackpot ooit van het Verenigd-Koninkrijk is!

Winnaar een na grootste jackpot ooit meldt zich niet

Op één na grootste jackpot ooit is nog steeds niet opgehaald

Er staat nog zo duidelijk “Check je loterijbiljet als je meegespeeld hebt”, op het lot. Toch heeft de gelukkige, of in dit geval de ongelukkige, winnaar helemaal niets door en loopt hij of zij een goede 215 miljoen euro mis. De grootste loterijprijs in het Verenigd-Koninkrijk lag slechts een kleine vijf miljoen euro hoger. Toch erkent Camelot, de organisator van EuroMillions, dit als de grootste jackpot van het Verenigd-Koninkrijk ooit. Beetje lullig, en vooral oliedom, als de winnaar de prijs vervolgens niet komt innen! Er loopt een multimiljonair rond zonder dat diegene het weet!