Nee, geen condooms die naar wijn smaken. Ja, met deze condooms voorkom jij dat je wijn verandert in een zuur goedje. Natuurlijk zijn er de wijnneuzen die beweren dat ze de gootsteen nog nooit dronken hebben hoeven voeren met resterende wijn, maar de gewone sterveling vergeet zijn rode of witte muze toch vaker uit het oog dan hem lief is.

They're exactly what you think they are. They're rubber...well, condoms, that roll over the neck of an open wine bottle, keeping the air out and wine in. They come in sets of six, and you can wash and reuse them multiple times.

Condooms

De wijncondoom is verder gewoon exact wat je er van zou verwachten; Gewoon rubberen, uh, condooms, die je over de hals van een open wijnfles kunt rollen om de lucht buiten de fles te houden en de wijn erin. Ze komen in sets van zes, en je kunt ze meerdere keren wassen en hergebruiken. Het formaat en de pasvorm hebben ook zo zijn voordelen! Kurken en flessenstoppers kunnen onhandig zijn. Ze steken vaak uit en voorkomen dat je de deur van de koelkast dicht kunt doen. Met de wijncondooms kun je natuurlijk je geluk niet op!

They're just as effective as any bottle stopper in keeping air out of an open wine bottle (and remember, contact with oxygen is what makes wine go bad).

Sociaal bewust

Met een paar van deze jongens op zak ben jij tevens de held op ieder huisfeestje. Niet alleen trek je ze wanneer er een dop kwijt is, ze zijn ook een geschenk waar mensen over zullen praten en een verantwoorde manier om je wijn tussen alle andere drankjes te laten verzegelen. Daarbij zijn ze herbruikbaar en sociaal bewust! Een briefje bij het pakket wijst uit dat een deel van de aankoop wordt besteed aan het leveren van schoon water voor mensen in nood. Toch een mooi gebaar of cadeau voor maar 12 eurootjes! Dank de shop van Amazon maar weer.