Een mannelijk diner begint met een goed stuk mals vlees, zo mals dat het vlees van het bot glijdt. Onder het genot van een glas whiskey wordt de avond afgesloten. Totdat je erachter komt dat er wat vleesresten tussen je kiezen zitten. Terwijl je met je tong dit probeert te verwijderen vraag je de ober om een tandenstoker. Wat je krijgt is een met mint besmeurd prikkertje wat totaal niet past bij de tonen die de whisky bevatten. Daneson komt met de oplossing: heuse whisky tandenstokers!

Whisky tandenstokers van Daneson

De tandenstokers van Daneson zijn de oplossing. Deze worden namelijk gemaakt van enkel de beste natuurlijke materialen, waaronder de Amerikaanse witte berk. Hierdoor krijgen ze de authentieke karakteristieke look waarmee Daneson zich onderscheidt. De tandenstokers zijn in meerdere smaken te verkrijgen. Echter, zijn er twee die eruit springen, namelijk de Single Malt en Bourbon variant.

Single Malt

Bij het ontwikkelen van de Single Malt Toothpicks wordt er gebruik gemaakt van een Islay Single Malt Scotch die wordt gedistilleerd in een 200 jaar oude distilleerderij. De oven gedroogde Toothpicks verrassen de mond met een warme turfachtige smaak.

Bourbon

De in vaten gerijpte bourbon die wordt gebruikt voor de Bourbon Toothpicks geven eerst een zachte, subtiele smaak, waarna de complexiteit van de bourbon het overneemt en de mond verrast.

Hoewel het geen goedkope investering is, is het toch het overwegen waard. Het is namelijk een eyecatcher die iedere whiskey liefhebber aan zijn verzameling mag toevoegen. Check de tandenstokers op Daneson.

Hieronder hebben wij enkele whisky-aanraders geselecteerd: