Mocht je in navolging van de Oranjes ook bezig zijn om een goede escape te vinden tijdens deel twee van de pandemie, dan hebben we nog een leuke suggestie voor je. Gewoon met een camper door de VS gaan cruisen met voldoende whiskey in de laadruimte. Normaal gesproken gaat zoiets een klein vermogen kosten, maar als je een fotowedstrijd weet te winnen kon dit nog wel eens je volgende roadtrip gaan worden. Veel budgettaire zorgen hoef je niet te hebben: alle activiteiten worden ruimhartig gesponsord door het organiserende whiskymerk.

Roadtrip door de VS met de camper

Met de hoofdprijs in het achterhoofd gaat bijna elke whisky liefhebber helemaal los. Het is zonder overdrijven de meeste ideale roadtrip van je leven, bovendien wordt bijna alles volledig vergoed. Het idee is simpel. Je krijgt een camper, volgestouwd met whisky mee om samen met je beste maat door  Californië, Arizona en New Mexico te rijden. Uiteraard doe je dat in stijl, je krijgt namelijk een Chevy G20 uit 1978 mee. Mocht dat geen gevoel van herkenning oproepen: het befaamde A-team van Mr. T. en zijn vrienden reden hier ook in. Die Chevy heeft overigens een volledige metamorfose ondergaan en is voorzien van alle comfort zodat je die twee weken makkelijk kunt doorbrengen. De hoeveelheid whisky is daar ook op berekend: je moet het heel bont maken wil je vroegtijdig al door je voorraad heen zijn.

roadtrip

Camper inclusief whiskey-bar

Mocht je de gelukkige winnaar van de fotowedstrijd zijn, dan zijn er maar twee simpele voorwaarden. Ten eerste mag je niet achter het stuur drinken, bovendien moet je ervoor zorgen dat je overal op tijd arriveert. Nu is er geen enkele reden te bedenken waarom je in de captain’s chair van je whiskey zou moeten genieten. De camper is namelijk voorzien van een complete bar van walnotenhout, een prima lederen bank om op te chillen en een prima geluidsinstallatie. Kortom, de meeste ideale omstandigheden om optimaal te genieten zijn al aanwezig. Dat doe je uiteraard liever met z’n twee dan in je eentje, maar in plaats van je beste vriend mag je ook je huisdier of je vrouw meenemen. In dat laatste geval is het te hopen dat ze je niet onder de tafel kan drinken.

roadtrip

Zo win je de roadtrip

Het winnen van de fotowedstrijd van Monster Children is eigenlijk kinderspel. Het enige wat je wel nodig hebt is een geldig rijbewijs. In principe volstaat een gewoon Nederlands rijbewijs, maar het spreekt voor zich dat je er goed aan doet om een Internationaal Rijbewijs bij je te hebben (IRB model 1949). Stuur de mooiste foto in, overtuig de jury en pak je koffers. Er  zijn geen restricties wat betreft de deelnemers, ook als Nederlander maak je dus een kans.