Je kan natuurlijk thuis ook een lekker glas Famous grouse inschenken, een sigaar opsteken en de whisky collectie in je whisky kluis bekijken. Maar voor dé optimale ervaring kan je voor de verandering ook naar de Whisky Bar & Museum Tel Aviv gaan.

Whisky Bar & Museum Tel Aviv

De wereld zit vol met mooie onontdekte plaatsen. Wij helpen je daarom ook graag op weg met het ontdekken van nieuwe plaatsen in de wereld zoals dit gigantische bamboo paleis. Maar de Whisky Bar & Museum is wel een behoorlijk speciale plek in Tel Aviv, Israël. Het zit verborgen in de historische Templer tunnel, dat in de 19e eeuw werd gebruikt als wijn destilleerderij. Niet zo lang geleden werd deze plek zelfs nog gebruikt door de inlichtingendienst van Israël.

Whisky Bar & Museum gewoonvoorhem

Momenteel is het zowel een ondergrondse verborgen plek als een waanzinnige whisky bar met meer dan 1.000 verschillende whisky’s. Deze dranken zijn afkomstig uit Schotse destilleerderijen tot nieuwe destilleerderijen uit Hong Kong en India. Voor de echte fijnproever is er dus genoeg keus uit de mega whisky muur. Maar je zou ook kunnen reserveren en genieten van een heerlijk diner met een bijpassende whisky voor de optimale smaaksensatie.

Whisky Bar & Museum gewoonvoorhem