Om whiskey te bewaren kun je het natuurlijk ‘gewoon’ in de fles houden, maar je kunt er ook iets veel mooiers mee doen. Een whiskey karaf maakt van whiskey niet alleen iets lekkers, maar ook iets moois. En deze specifieke whiskey karaf is de ultieme blikvanger bij jou thuis die je whiskey helemaal af kan maken. Een item die in iedere stoere woning terecht kan.

Een whiskey karaf in huis

Als je een flesje whiskey bewaart, gebeurt dat op de fraaie manier in een whiskey karaf. Dat zorgt ervoor dat je een fles, die vaak toch al een paar tientjes of meer kost, stijlvol kunt bewaren. Als je het doet, doe het dan goed. Daarom heb je met deze fraaie whiskey karaf in de vorm van een AK-47 sowieso een must-have item in jouw huis. Realistisch als hij is, maar nog steeds stijlvol vanwege het mooie gebruik van glas. Dat whiskey de ultieme mannendrank is, kan nog meer bevestigd worden met een karaf van dit kaliber.

whiskykaraf

De karaf als een AK-47

Een echt geweer in huis is misschien een beetje grimmig, maar bij een mooie ruimte is een gave whiskey karaf een mooie toevoeging. Het unieke design van de AK-47 karaf maakt hem indrukwekkend en toch mooi op de schoorsteenmantel, kast of vensterbank. Het mooie aan de set, is dat je hem krijgt met maar liefst 18 accessoires. Dit zijn onder meer 4 glazen, whiskey stenen, een asbak en een knijptang. Al met al heb je dan het complete pakket in huis voor een avondje whiskey drinken. Alleen of met wat vrienden.

Cadeau tip voor de echte whiskey liefhebber

Er zijn genoeg momenten waar jij het karaf voor kan gebruiken. Of gewoon lekker voor jezelf als toevoeging aan jouw woning, maar je kan hem ook cadeau doen aan een whiskey liefhebber. Als jij op zoek ben naar het ultieme cadeau dan is dit wel een mooie optie. Met de code ‘GEWOONVOORHEM10’ gaat er nog een korting van je whiskykaraf af.

whiskykaraf

Mocht je het nou wel een mooie aanvulling voor je interieur vinden, maar houd je niet per se van whiskey, dan is dat geen probleem. Het is namelijk niet zo dat de AK-47 whiskey karaf alleen maar whiskey kan bevatten. Ook rum, vodka en andere sterke dranken kun je er prima in opslaan.