Humor verovert opnieuw de wereld! Wellicht dat je het al eens voorbij hebt zien komen, maar ergens in de Verenigde Staten is er een hond die een behoorlijke prestatie heeft neergezet. Zijn baas, Michael Reeg, distributiemanager voor verkoop bij hardwarebedrijf Accuride, besloot het gezelschap van zijn hond te eren door de hond des huizes maar liefst vier keer te benoemen tot Werknemer van het Kwartaal! Dit ging Twitter en zijn dochter niet onopgemerkt, waardoor de loyaliteit al snel de gillers op handen kreeg:

Werknemer van het Kwartaal

Volgens de baas des huizes zelf hebben de nominaties echter ook wel degelijk iets serieus! Zo omschreef hij de transitie van zijn werkplek als een behoorde verandering: “Het is stil hier, je moet jezelf voor de gehele dag motiveren en enthousiast maken. Het hebben van een trouwe metgezel op kantoor helpt dan zeker. Er zijn momenten dat ik zelfs met haar praat als ik vastloop bij het vinden van de oplossing voor het probleem van een klant. Ik probeer mijn verkooppraatjes en presentaties op haar uit.”

Het was echter niet alleen het luisterend oor van de trouwe viervoeter dat maandelijks de doorslag gaf, zo is Michael ook erg in zijn nopjes met het karakter dat getoond wordt:

“Ze is niet snel onder de indruk of angstig. Ze hoort alleen ‘bla, bla, bla, meeka’ – maar ze luistert graag naar mijn stem en ik vind het fijn dat ze oplet, haar de hele dag in mijn kantoor hebben is iets dat we allebei nog lang willen voortzetten.” De heer Reeg voegde eraan toe dat haar toewijding en enthousiasme om op kantoor te zijn haar de prijs hadden opgeleverd. “Als de deur van mijn kantoor toevallig dicht is, zal ze de dag doorbrengen voor de deur, voor het geval ik er echt in zit”, aldus Michael.

“Dogs are the Best”

Hoewel we niet weten of Meeka vandaag de dag nog successen boekt, sluiten we graag af in positieve zin. Met het laatste woord aan een woordvoerder van het team: “He sends an update after every quarter. Meeka is an outstanding support to Michael and his work. Dogs are the best.”