Entertainment

Deze Australiër heeft het wereldrecord van hardste boer ooit op zijn naam staan

Neville Sharp wereldrecord hardste boer ooit

Je hebt gekke wereldrecords en je hebt krankzinnige wereldrecords. Deze behoort zeker tot één van de meest krankzinnige wereldrecords ooit. Een Australiër heeft het wereldrecord van de hardste boer ooit op zijn naam staan. Ja, je las het goed: deze man boert de hele buurt hun bed uit!

Wereldrecord van hardste boer ooit

Ergens aan de andere kant van de wereld deed Neville Sharp een bijzondere recordpoging. Hij wilde namelijk het wereldrecord breken van de hardste boer ooit. Zijn boer tikte 112,4 decibel aan. Dat is zo hard, dat we ‘m bijna in Nederland konden horen. Dit kabaal was net genoeg voor het overtreffen van het oude wereldrecord dat al twaalf jaar lang op naam stond van Engelsman Paul Hunn.

Watch on YouTube

Neville Sharp laat kneiterharde boeren

Een boer van 112,4 decibel, dat is te vergelijken met het geluid van een drilboor of een trompet. Maar niet iedereen kan zo’n herrie uit zijn mond laten komen. De Australiër uit het stadje Humpty Doo heeft vijf jaar lang voor deze recordpoging geoefend. Op zijn zesde leerde hij de kunst van het boeren van zijn oudere zus. Sindsdien is hij dagelijks aan het trainen om zijn boeren nog harder, mooier en muzikaler naar buiten te laten komen. Wij hebben enorme medelijden met zijn vrouw.

Allemaal dankzij een speciaal ingrediënt

Ook met alleen oefenen kom je er niet. Het geheim van het wereldrecord van de hardste boer ooit zit ‘m in één ingrediënt: cola. Naar eigen zeggen drinkt Neville 600 milliliter cola voordat hij de beste boeren laat. Ook voor deze recordpoging sloeg hij iets meer dan een halve liter Spa zwart naar achterover en hij voelde de boer al snel aankomen. In een geluiddichte studio zorgde de boer voor een soort luchtalarm, genoeg voor een nieuw wereldrecord. Wij moeten nog even oefenen, maar dit kan ons toch ook lukken?

Watch on YouTube