De hoofdstad van Hongarije, Budapest, is de perfecte plek voor een heerlijk vriendenweekend on a budget. Naast ‘tig mooie bezienswaardigheden is het uitgaansleven bruisend en betaal je voor een halve liter bier gemiddeld slechts €1,31. Nou als dat je niet enthousiasmeert dan weten wij het ook niet meer! Maar om er nog een schepje bovenop te doen zijn wij alvast opzoek gegaan naar het ideale verblijf tegen een prikkie.

weekend weg Budapest gewoonvoorhem

Geometric Luxury 3BR apt

De woning heeft een subliem geometrisch luxe uiterlijk en voorziet jou in alle behoeftes die je nodig zal hebben tijdens dit weekend. Om te beginnen is de locatie waanzinnig, zo is het appartement gelegen in het hartje van Budapest en voor de cultuursnuivers is alles vrijwel op loopafstand te bereiken. Maar geen zorgen voor de feestgangers is er een geweldig uitgaansleven en ook dat is slechts enkele minuten met de benenwagen.

Voor de rest beschikt de woning over twee badkamers, ruime keuken en een mega chille lounge, zodat jij goed kan uitbrakken of even goed tot rust kan komen. Bang dat als je in het hartje van Budapest zit veel geluidsoverlast zal krijgen? Geen zorgen alle ramen zijn geluiddicht. Je kan dit waanzinnig mooie appartement met 8 vrienden huren voor slechts 12 euro p.p. per nacht, dat is toch geen geld?

budapest airbnb gewoonvoorhem weekend weg Budapest gewoonvoorhem 4 weekend weg Budapest gewoonvoorhem 5 weekend weg Budapest gewoonvoorhem 8 weekend weg Budapest gewoonvoorhem 7 budapest airbnb gewoonvoorhem 1 weekend weg Budapest gewoonvoorhem 9 weekend weg Budapest gewoonvoorhem 10 weekend weg Budapest gewoonvoorhem 11 weekend weg Budapest gewoonvoorhem 6 weekend weg Budapest gewoonvoorhem weekend weg Budapest gewoonvoorhem 3 weekend weg Budapest gewoonvoorhem 2