Waar je als kind droomde van een dagje Efteling of misschien wel Disneyland Parijs, is daar voor de kids die nu geboren worden een droom bij. Warner Bros heeft zojuist namelijk hun gelijknamige pretpark “Warner Bros World” geopend. De totale kosten voor dit park bedroegen maar liefst 1 miljard dollar(!) en nu is het dan ein-de-lijk open.

Warner Bros World

Warner Bros World heeft zojuist haar deuren geopend van het 1,53 miljoen vierkante meter grootte pretpark. Warner Bros ken je van figuren als Bugs Bunny, Tom en Jerry en Tasmanian Devil. Abu Dhabi kent dezelfde temperaturen – en warmer – als wat wij hier al enkele weken hebben. Om die reden is het park volledig overdekt en uitgerust met een heel climat control systeem.

Het park is ingedeeld in zes verschillende gebieden met onder andere Bedrock, Metropolis, Gotham City, Cartoon Junction and Yosemite Sam’s Dynamite Gulch.

Voor een ticket ben je al snel 79 dollar (omgerekend €67,50) kwijt. Dat is natuurlijk best prijzig, maar ja als je dan toch al in Abu Dhabi bent, waarom dan ook niet gelijk even een bezoek brengen aan dit theme park.