De werkweek zit er weer op, dat betekent dat het geld weer is verdiend en jij jezelf kunt verwennen met nieuw apparatuur. Om die mancave van je iets meer gestalte te geven dan hij nu al heeft, hebben we hieronder drie opvallende prijzenknallers op een rijtje gezet.

Wannahaves

Om jou het werk uit handen te nemen doen we iedere week een screening door alle media-outlets om te kijken naar de relevantste gadgets. Wannahaves die je portemonnee het minste pijn doen. Heb jij toevallig zelf iets voorbij zien komen waar jij jouw medelezer mee kunt verblijden, schroom dan niet om ons te contacten.

Samsung Ultra HD 4K UE40NU7110

Een 40 inch (101 cm) LED-tv is natuurlijk niet niks, zeker niet als het het een Ultra HD 4K beeldresolutie heeft. Wil je een beetje met de tijd mee, dan is een dergelijke kwaliteit de standaard, maar dat maakt het niet goedkoop. Daarom is een prijsje van 399,- euro meer dan schappelijk! Vanaf hier laten we het helemaal aan jou.
Wannahaves Samsung UE40NU7110

JBL BAR 2.1 Zwart

Had jij al wel iets moois om tegenaan te kijken, maar mag dat geluid wel wat harder, scherper of beter? Dan is het goed dat wij deze JBL BAR 2.1 Zwart eruit hebben gepikt. Met een totaal vermogen van 300 watt kom jij wel aan je trekken, bovendien doet hij nog connecten via BlueTooth ook! En dat alles voor 299 euro, pak hier die 50 euro korting + een JBL Go 2 Rood.

Wannahaves JBL BAR 2.1 Zwart

LG Amerikaanse koelkast GSX960NEAZ A++

Heb jij het beeld en geluid al wel helemaal op orde, maar kan het resort voor al jouw bieren wel een upgrade gebruiken, dan is deze koelkast zeker het overwegen waard. Dit energiezuinige gevaarte van LG is namelijk niet alleen een plaatje, maar ook voorzien van de nieuwste technologieën. Dankzij de functie van LG Smart ThinQ kun je de koelkast vanaf jouw smartphone beheren. Met de ijsblokjes-dispenser, het zogenaamde InstaView Door-in-Door en al is die van jou voor 1561,88! Pak hier die 937,12 euro voordeel.

Wannahaves LG Amerikaanse koelkast

Sonos One Duo Pack Wit

Sonos moet nu inmiddels wel bekend met je zijn. Dit kwalitatieve audiosysteem biedt de mogelijkheid om in meerdere kamers tegelijk jouw favoriete muziek te laten galmen. Synchroniseer gemakkelijk met de Sonos-app, en je kunt alles naar wens afstemmen. Er is echter één ‘maar’: om in meerdere kamers tegelijk muziek af te spelen, heb je wel meerdere apparaten hebben. Daarom tippen wij je op de mogelijkheid om Sonos One Duo Pack Wit op de kop te tikken met 18 euro korting!

Wannahaves Sonos One Duo Pack Wit

Google Home

Hou jij wel van de nieuwste technologie en altijd verbonden, dan is Google Home wellicht wat voor jou. We lieten je al eerder kennis maken met de Google Assistent, omdat Macaulay Culkin van Home Alone destijds een rol vertolkte in een geniale reclame. Met de Google Home speaker speel jij je favoriete muziek af, en kun je vragen naar actuele informatie over diensten zoals het treinverkeer, het weer en het nieuws. Ook dim je er het licht van je smart lampen mee. Nu verkrijgbaar met een korting van 50 euro, waardoor je uitkomt op een totaalbedrag van 99 euro. Niet gek dus dat ‘ie bij de wannahaves van deze week zit!

Wannahaves Google Home