Ronald Koeman heeft in zijn leven al een flink vermogen opgebouwd. Dit is dan ook zeker te zien in zijn autocollectie. Dit zijn de auto’s van Ronald Koeman.

 

De auto’s van Ronald Koeman

Ronald Koeman is op woensdag 27 oktober officieel ontslagen door de voetbalclub F.C. Barcelona. Dit ontslag kwam na een incident waar fans zijn dikke Audi belaagden en bespuugden. Genoeg reden om naar de rest van de auto’s van Ronald Koeman te kijken.

Bentley Continental GT

Eén van de ziekste auto’s van Ronald Koeman. De Bentley Contintental GT heeft een startprijs van 227.000 euro. De bolide bezit vier zitplaatsen maar wel ‘slechts’ twee deuren. Dat is dus even passen en meten om achterin te komen. Ronald Koeman kan met deze auto wel bepaalde straatraces winnen. De auto heeft namelijk een vermogen van 550 pk. De Bentley deelt ook een aantal elementen met de Porsche Panamera, die hij toevallig ook bezit. De auto kan een snelheid van 330 kilometer per uur raken en gaat van 0 naar 100 km/u in een snelle 3.7 seconden.

bentley-continental-gt-2018-cover-mobile

Porsche Panamera

De welbekende Porsche Panamera mag zich ook in het rijtje van auto’s van Ronald Koeman scharen. Met een topsnelheid van 270 kilometer per uur gaat deze auto wel wat langzamer dan de vorige maar is het zeker niet langzaam. Deze Porsche heeft een vermogen van 330 pk en daarmee een acceleratie van 5.6 seconden. De auto heeft een consumentenadviesprijs van 136.000 euro.

15984472182015

Porsche Cayenne

De Porsche Cayenne, nee niet de peper. Deze auto was het eerste model van Porsche waar vier deuren op de auto zaten. De SUV heeft een topsnelheid van 245 kilometer per uur, vermogen van 340 pk en acceleratie van 6.2 seconden. Dit is ook meer dan een aardig autootje om te hebben. Tot nu toe stelt Koeman ons niet met zijn auto’s. Deze beauty zal je zo’n 131.000 euro gaan kosten.

porsche-model

Opel Cabrio

Deze Cabrio, die vroeger de Opel Cascada heette, heeft sinds zijn aankomst in 2013 bijna helemaal geen renovaties gehad. Het model is altijd gebleven zoals het was. De auto kan je voor een zeer redelijke prijs ophalen, het bedrag bedraagt rond de 30.000 euro.

Opel-Cascada_2013_C01